Cu ce se ocupa Bianca Sandu de la „Puterea Dragostei” înainte de a participa la emisiunea de la Kanal D

Bianca Sandu de la „Puterea Dragostei” a fost concurentă a emisiunii cu același nume, de la Kanal D. Bruneta a stat pentru o scurtă vreme în cadrul competiției și nici nu a format un cuplu cu cineva.

Georgiana Balaban, joi 01 octombrie 2020 , 15:14

ocupație bianca sandu puterea dragostei
Bianca Sandu de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Bianca Sandu de la „Puterea Dragostei” a lucrat însă la cabinetul unui renumit notar din Capitală. Bruneta era asistenta personală a notarului ce are cabinetul pe strada Radu Beller.

Cine este, cu adevărat,  Bianca Sandu de la Puterea Dragostei

Bianca a lucrat timp de un an jumătate la cabinetul notarului Remus Zamfirescu. Soția bărbatului este verișoara cântărețului Pepe. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D a avut contact cu vedete precum: Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu, Mitoșeru, Adrian Cristea, Tania Budi, Oana Roman și alte vedete din România.

ocupație bianca sandu puterea dragostei
Bianca Ana-Maria de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Live Stream Online Puterea dragostei - Editia de joi, 1 octombrie - Prima parte - VIDEO. George, atac dur la adresa Andreei!

Bianca de la „Puterea Dragostei” se află acum în România. Focoasa brunetă nu și-a făcut încă relație, însă este în căutarea fericirii. Tânăra a fost a nevoită să părăsească competiția iubirii de la Kanal D, la scurt timp după ce a intrat.

ocupație bianca sandu puterea dragostei
Bianca Sandu - Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si