Cristian Jitaru și Mona de la „Puterea Dragostei” formează un cuplu de mai bine de trei luni. Cei doi au mers în vacanțe împreună, și-au cunoscut familiile reciproc, ba chiar și-au făcut planuri de viitor. Întrebat pe contul său oficial de Instagram ce ar alege între iubită și prieteni, Jitaru a răspuns: „familia”. Pe semne că Mona Stoian deja face parte din familia lui.

Citeste si: Marinescu si Jitaru, la un pas de bataie! "Asta e la categoria soricel!" Afla pana unde va ajunge cearta celor doi, VINERI, intr-o editie incendiara Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Pasiunea lui Cristian Jitaru de la „Puterea Dragostei”

Cu toții, știu că Jitaru a jucat fotbal într-o echipă celebră din România. Jitaru este fost jucător de la FCSB și CSA Steaua.

Fundașul central care a ajuns la CSA Steaua în vara anului 2018 nu a reușit să facă performanță în fotbal și a decis să devină celebru participând la emisiunea „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Mona și Jitaru de la „Puterea Dragostei”- pe cale să devină părinți?! „Îmi stă bine?”

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: O româncă l-a păcălit pe iubitul italian să-și vândă casa și să-i dea toți banii. L-a părăsit și și-a deschis un magazin în Focșani- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

ocupație cristian jitaru de la puterea dragostei
Cristian Jitaru în cadrul emisiunii.[Sursa foto: Instagram]

Pe lângă pasiunea pentru fotbal, Jitaru iubește frizeria. În prezent, Cristian Jitaru își câștigă existența din tuns. El este hair-stylist la un salon din București. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D iubește ceea ce face, ba chiar a transmis că el câștigă bani frumoși din asta.

Citeste si: Jitaru, din ce în ce mai apropiat de Mona! Foștii concurenți de la Puterea Dragostei au sărbătorit revelionul împreună

Cristian Jitaru (26 de ani) este un fundaș central care și-a făcut junioratul la FCSB (pe vremea aceea Steaua) și la Juventus București. Acesta a jucat la Comprest GIM înainte să ajungă la CSA Steaua. În paralel cu fotbalul, Cristian Jitaru a mai lucrat ca hair-stylist în cadrul unui salon din Capitală.

Citeste si: Jitaru și Mona de la "Puterea Dragostei" vor deveni părinți?! Cum au fost surprinși cei doi?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si