Dupa ani de zile in care a comentat evenimentele mondene si personajele din showbiz, Stoian  a decis sa “practice” meseria sa de baza!

 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mircea N Stoian a fost selectat in distributia unei pelicule de la Hollywood si, in aceste zile, a si inceput filmarile! Vedeta, care a terminat Institul de Arta Teatrala si Cinematografica (IATC), a decis, astfel, sa se intoarca la actorie, desi o buna bucata de timp a fost unul din pionii importanti ai vietii mondene.

“Nu mai vreau sa mai lucrez in lumea showbiz-ului, de aceea, ii si rog pe colegii mei din televiziuni sa nu ma mai invite la show-uri!  Nu mai vreau sa apar in emisiunile tabloide, indiferent de oferta financiara. Viata mea s-a schimbat radical in ultima vreme si vreau sa urmez un alt drum, fara scandaluri si probleme marunte! De altfel, recent, am si jucat intr-o reclama din care am castigat foarte bine, in plus, in viitor, ma voi implica si in alte proiecte care au legatura cu actoria, profesia mea de baza”, a declarat Stoian.

Pe de alta parte insa, fostul jurnalist  a evitat sa vorbeasca despre noul sau job in lumea filmului! Surse din preajma lui ne-au dezvaluit insa ca Mircea a primit un rol important intr-o productie straina.

“Stoian a fost selectat pentru o pelicula americana, care va avea in distributie nume mari de la Hollywood! Filmarile au inceput deja, iar regizorii de peste Ocean sunt foarte multumiti de felul in care de descurca actorul roman”, au povestit persoane apropiate vedetei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si