-Piciorul a fost operat. Ca pozitie a fost in unghi drept. Pornea asa si intersecta celalalt picior din spate.

Hanna zburda fericita ca a ajuns pe maini bune. Cand s-a nascut in vara, nimeni nu-i dadea vreo sansa la viata, in afara de reprezentantii unei asociatii pentru protectia animalelor. Ei au aflat despre Hanna si au cautat solutii ca sa o salveze.

Corina Grigore- reprez.
"Help Labus": Am vazut-o si primul impuls a fost sa o ajut. Am adunat cateva date, am contactat medici specialisti de la Bucuresti. De acolo m-au trimis la Cluj, unde am intalnit o echipa de medici extraordinari.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Hanna n-a fost abandonata, ci operata! Medicii Facultatii de Medicina Veterinara de la Cluj au facut tot posibilul sa o salveze.

Corina Grigore: I-au repozitionat piciorul. Este o premiera medicala. Nu stim in alte tari, dar la noi este un succes.

Poneiul are acum in picior mai multe tije. A trecut cu bine peste interventia chirurgicala si datorita faptului ca tot timpul a fost instotita de mama ei, Surry.

Corina Grigore: Fiind sugar, a trebuit sa stea impreuna. A ajuntat-o foarte mult faptul ca mamica a fost langa ea. Recuperarea a mers mult mai bine.

Lilo Gall- asistent veterinar: Este mare lucru ce au facut oamenii de acolo. Ne bucuram ca a fost pe maini foarte bune si de acum ne ocupam noi de ea si speram ca ne vom descurca la fel de bine ca ei.

Chiar daca va ramane cu un usor defect la mers, in mai putin de o luna Hanna va putea sa calce si pe piciorul ca i-a fost operat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si