O lupta contra cronometru au dus salvatorii pentru a nu rani calul aflat deja intr-o situatie imposibila. Armasarul pare sanatos tun si bine ingrijit, asa ca nimeni nu isi imagineaza cum a ajuns captiv intr-un sant de la marginea Timisoarei.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cel care i-a sarit bietului animal in ajutor a fost un trecator care a alertat imediat politia locala. Salvatorii, patru la numar si un sofer, au legat calul cu mai multe chingi pentru a-l putea scoate la suprafata. S-au temut sa nu raneasca animalul mai tare, asa ca au incercat sa nu il bruscheze.

Operatiunea a durat minute-n sir si parea fara izbanda. Chiar cand voiau sa se lase pagubasi, salvatorii au reusit sa traga animalul pe mal. Din fericire, calul nu pare sa fi suferit rani grave.

Oamenii legii incearca acum sa-l gaseasca pe proprietar. Acesta se va alege cu o amenda de 3000 de lei pentru ca a lasat bidiviul nesupravegheat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si