Proprietarii de apartamente nu cer mai mult de 400 de euro pe metru patrat.

In Resita, potrivit datelor primariei, sunt aproximativ 5000 de apartamente fara proprietar.

„Lumea nu are bani sa isi cumpere apartamente si de aceea nu se cumpara.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Marius Blondea, economist: „Locuri de munca sunt putine, salariile sunt foarte mici, care conteaza foarte mult. Salariile sunt undeva la minimum pe economie se plateste in cele mai multe cazuri si asta e unul dintre factori.”

Autoritatile locale sustin ca sunt si avantaje.

Ioan Popa, primarul Resitei: „Este in curs de realizare o investitie in parcul industrial, o fabrica a unei societati comerciale, a doua ca numar de angajati in Romania, peste 10 mii de angajati. Acest lucru va crea posibilitatea celor care vin in oras sa-si achizitioneze apartamente la pret mic.”

In Resita, potrivit datelor primariei, sunt aproximativ 5000 de apartamente fara proprietar, scrie Digi24.ro

In Zalau, pretul apartamentelor porneste de la aproximativ 15.000 de euro pentru garsoniere. Cu greu apar locuinte mai scumpe de 35 de mii de euro.
„Zalaul este unul dintre orasele cu cele mai ieftine apartamente.

Pretul mediu pe metrul patrat este undeva la 500 de euro. Asta inseamna ca o persoana interesata poate sa achizitioneze un apartament cu doua camere la 22.000 de euro sau poate chiar mai putin.”
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si