Orasul din Romania construit pe banii britanicilor: vilele sunt mai mari ca-n Anglia, iar BMW-urile abia mai incap pe alei. "Nu cred ca cineva poate ridica asemenea case cu bani cinstiti.."

In ultimii ani, intr-un oras din Romania vile imense si masini luxoase au inceput sa isi faca aparitia printre carute si saracie. La prima vedere, ai crede ca te afli intr-un cartier rezidential din Beverly Hills, dar de fapt, este vorba despre orasul Tandarei.

A.S., luni 05 septembrie 2016 , 12:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Bine ati venit in Tandarei, un oras construit pe spatele generosului sistem de asigurari din Marea Britanie pe care o clasa criminala a stiut sa il exploateze" scrie publicatia britanica Daily Mail.
Casele impresionante si frumos colorate ascund un adevar murdar. Ele sunt construite cu ajutoarele sociale primite de la statul englez la care se adauga banii proveniti din activitati criminale pe care tiganii din Tandarei le desfasoara in Regat.
Printre carutele oamenilor de rand din Tandarei si-au facut aparitia masini luxoase in sepcial BMW-uri inmatriculate in Anglia.
Localnicii de aici au declarat pentru presa britanica ca se tem sa iasa din casa in perioada sarbatorilor, atunci cand tiganii se intorc acasa din Anglia, ei simtindu-se "sub asediu", iar pacea se instaleaza din nou in localitate abia cand acestia se intorc la "munca", iar vilele impresionante raman goale.
"Nu cred ca cineva poate ridica o asemenea casa din bani castigati prin munca cinstita" a declarat un localnic pentru ziarul britanic.
Printre oamenii de aici circula si o gluma :" Trei tigani pleaca in Marea Britanie si se intorc 10".
Tiganii au avut dintotdeauna familii numeroase, dar numarul copiilor pe care acestia il fac a crescut foarte mult datorita asigurarilor sociale pe care le primesc in Marea Britanie. Ei privesc copiii ca pe un mod de a face bani.
Un alt localnic a declarat " Fiul meu a fost ucis dupa ce a avut o altercatie cu un tigan. Politia nu mi-a dat mai multe detalii".
Trei sferturi din locuitorii din Tandarei sunt tigani.
Chiar si atunci cand tiganii sunt in oras, casele nu par a fi pline de viata. Ele sunt construite doar pentru a fi afisate", in rest, proprietarii lor stau in anexe saracacioase, ascunse in spatele caselor impunatoare.
Trist este ca tiganii platesc romani pentru a le face curat in case, pentru ca ei sunt prea lenesi pentru a o face.
Multi dintre proprietarii acestor vile se afla inchisi in strainatate, datorita activitatilor ilicite, scrie Daily Mail.

"Bine ati venit in Tandarei, un oras construit pe spatele generosului sistem de asigurari din Marea Britanie pe care o clasa criminala a stiut sa il exploateze" scrie publicatia britanica Daily Mail. Casele impresionante si frumos colorate ascund un adevar murdar. Ele sunt construite cu ajutoarele sociale primite de la statul englez la care se adauga banii proveniti din activitati criminale pe care tiganii din Tandarei le desfasoara in Regat. Printre carutele oamenilor de rand din Tandarei si-au facut aparitia masini luxoase in sepcial BMW-uri inmatriculate in Anglia.

Localnicii de aici au declarat pentru presa britanica ca se tem sa iasa din casa noaptea in perioada sarbatorilor, atunci cand tiganii se intorc acasa din Anglia, ei simtindu-se "sub asediu", iar pacea se instaleaza din nou in localitate abia cand acestia se intorc la "munca", iar vilele impresionante raman goale.

"Nu cred ca cineva poate ridica o asemenea casa din bani castigati prin munca cinstita" a declarat un localnic pentru ziarul britanic. Printre oamenii de aici circula si o gluma :" Trei tigani pleaca in Marea Britanie si se intorc 10". Tiganii au avut dintotdeauna familii numeroase, dar numarul copiilor pe care acestia il fac a crescut foarte mult datorita asigurarilor sociale pe care le primesc in Marea Britanie. Ei privesc copiii ca pe un mod de a face bani. Un alt localnic a declarat " Fiul meu a fost ucis dupa ce a avut o altercatie cu un tigan. Politia nu mi-a dat mai multe detalii".

Trei sferturi din locuitorii din Tandarei sunt tigani. Chiar si atunci cand tiganii sunt in oras, casele nu par a fi pline de viata. Ele sunt construite doar pentru a fi admirate, in rest, proprietarii lor stau in anexe saracacioase, ascunse in spatele palatelor impunatoare. Trist este ca tiganii platesc romani pentru a le face curat in case si pentru a le sapa gradinile, pentru ca ei sunt prea lenesi ca sa o faca. Multi dintre proprietarii acestor vile se afla inchisi in strainatate, datorita activitatilor ilicite, scrie Daily Mail.

 


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si