Totusi, exista si locuri din tara in care acest lucru nu se intampla, iar unul dintre municipiile tari in care "maidanezii" circula nestingherit pe strazi este Caracalul. Locuitorii orasului din judetul Olt sunt pur si simplu terorizati de cainii comunitari si cer Primariei sa rezolve aceasta problema, dar pana acum se pare ca nu au avut niciun fel de rezolvare.

Poze care prezinta haitele de caini din centrul orasului impanzesc internetul, iar reactiile internautilor din municipiu sunt diverse si toti cer autoritatilor ca cineva sa faca ceva pentru a rezolva aceasta problema.

Desi noul primar al Caracalului, Liviu Radu, le-a promis cetatenilor ca va face adaposturi pentru acesti caini, pana acum nu s-a intamplat absolut nimic.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Mai mult, exista oameni din oras care povestesc pe internet ca autoritatile otravesc cainii comunitari, iar animalele agonizeaza pe strazile orasului.

Imaginile sunt graitoare si arata clar faptul ca locuitorii din Caracal au de ce sa se teama atunci cand merg pe strada pentru ca, din cate se observa, aleile sunt pline de caini comunitari.

Sursa Foto: Facebook.com


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si