Orban, după vizita pe şantierul Autostrăzii Sebeş - Turda: Este clar că există o întârziere foarte mare faţă de graficul de construcţie iniţial

Premierul Ludovic Orban a vizitat, vineri, şantierul Autostrăzii Sebeş - Turda, cele două loturi, spunând că există o întârziere foarte mare faţă de graficul de construcţie iniţial. El a afirmat că reprezentanţii constructorilor şi-au asumat că pe 30 noiembrie se va da drumul la circulaţie.

Author: K.B. vineri 15 mai 2020 , 16:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Este clar că există o întârziere foarte mare faţă de graficul de construcţie iniţial. Obiectivul nostru este să finalizăm cât mai rapid aceste două obiective de investiţii foarte importante.

Citeste si: Prințesa Maria, descendentă a dinastiei Habsburgilor, a murit la 31 de ani

Constructorii şi-au asumat nişte termene clare de finalizare, 30 noiembrie, termenul în care se dă drumul la circulaţie pe tronsonul doi. Din cea am constatat pe şantier, gradul de mobilizare, lucrările care au mai rămas de efectuat, pentru atingerea obiectivului de a finanţa la termenele stabilite, cu siguranţă e nevoie de o mobilizare suplimentară”, a afirmat Orban.

Citeste si: Lavrov respinge acuzaţiile lui Merkel cu privire la atacuri informatice ruse vizând Bundestagul şi cancelarul

Citeste si: Medicii avertizeaza: “In caz de AVC, nu stati acasa! 1 minut pierdut inseamna 2 milioane de neuroni pierduti!”

El a mai spus că Guvernul va asigura toate condiţiile necesare pentru finalizarea autostrăzii.

"Vom mai fi prezenţi, nu aşteptăm până în 30 noiembrie să vedem ce se întâmplă. Din punctul nostru de vedere, vom asigura toate condiţiile necesare pentru finalizarea acestor obiective de investiţii, rămânând practic la latitudinea constructorilor dacă se vor ţine de cuvânt sau nu.

Noi credem că pot să se ţină de cuvânt, cu singura condiţie- să înţeleagă că e nevoie de o mobilizare suplimentară”, a precizat premierul.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si