Orban: Va fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare a restricţiilor privitoare la libera circulaţie

Premierul Ludovic Orban anunţă că după 15 mai nu vor mai fi în vigoare ordonanţele militare care au instituit restricţii de circulaţie, însă vor rămâne în vigoare regulile de distanţare fizică.

Author: K.B. joi 23 aprilie 2020 , 21:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Va fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare a restricţiilor privitoare la libera circulaţie. Măsura va fi valabilă pentru toţi cetăţenii români”, a explicat Ludovic Orban joi seară, într-o intervenţie la B1 Tv.

Acesta a arătat că autorităţile vor face o campanie de informare publică privind modul în care se va face distanţarea socială.

Citeste si: VIDEO| Cum și-a sărbătorit Gigi Becali onomastica. Imagini incredibile!

Orban a spus că purtarea măştilor va fi obligatorie în spaţii închise, inclusiv în birourile unde muncesc angajaţii. În ceea ce îi priveşte pe cei care nu au posibilitatea materială să-şi cumpere măşti, autorităţile vor lua în calcul dotarea acestor categorii vulnerabile.

"E posibil prin autorităţile locale, pentru că au anchetele sociale şi cunosc persoanele care se află în situaţii de vulnerabilitate şi au posibilitatea să distribuie aceste măşti”, a mai spus Orban. "Va fi un set de reguli care vor însoţi această măsură de eliminare a restricţiilor privitoare la libera circulaţie.

Măsura va fi valabilă pentru toţi cetăţenii români”, a explicat Ludovic Orban joi seară, într-o intervenţie la B1 Tv.

Acesta a arătat că autorităţile vor face o campanie de informare publică privind modul în care se va face distanţarea socială.

Citeste si: Un al doilea angajat al Penitenciarului Gherla a fost confirmat cu coronavirus


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si