Pâine din bere, ideea unui timișorean. Clienții sunt fascinați

Un timisorean de numai 27 de ani se bucura de succesul afacerii, dupa ce a inceput sa produca paine din bere.

E. V., marți 05 februarie 2019 , 20:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ideea i-a venit pe moment, insa reteta i-a dat mari batai de cap. Iata de la ce a pornit. Mihai s-a apucat de facut bere artizanala la numai 18 ani. A renuntat pe atunci la facultate si cu 20.000 de euro si-a deschis afacerea. Acum, mai tot timpul e in fabrica. Face totul cu mana lui.

Aici, de fapt, intervine cu adevarat imaginatia. Tanarul a observat ca in urma procesului tehnologic al berii arunca foarte mult malt, asadar s-a gandit sa-l valorifice. Asa a aparut ideea de paine din bere. Dintr-o singura procesare, maltul ramas ii ajunge pentru 2000 de paini.

Painea pufoasa, cu gust bun nu i-a iesit din prima. A gasit reteta perfecta dupa indelungi incercari, dar efortul a meritat din plin. Clientii care vin in restaurantul lui Mihai sunt fascinati de painea din bere. Painea este servita clientilor din partea casei. Cat despre bere, Mihai vinde halba cu 9 lei, iar in curand va scoate si un sortiment cu aroma de fructe.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:

Te-ar putea interesa si