Pâine din bere, ideea unui timișorean. Clienții sunt fascinați

Pâine din bere, ideea unui timișorean. Clienții sunt fascinați

Un timisorean de numai 27 de ani se bucura de succesul afacerii, dupa ce a inceput sa produca paine din bere.

Ideea i-a venit pe moment, insa reteta i-a dat mari batai de cap. Iata de la ce a pornit. Mihai s-a apucat de facut bere artizanala la numai 18 ani. A renuntat pe atunci la facultate si cu 20.000 de euro si-a deschis afacerea. Acum, mai tot timpul e in fabrica. Face totul cu mana lui.

Aici, de fapt, intervine cu adevarat imaginatia. Tanarul a observat ca in urma procesului tehnologic al berii arunca foarte mult malt, asadar s-a gandit sa-l valorifice. Asa a aparut ideea de paine din bere. Dintr-o singura procesare, maltul ramas ii ajunge pentru 2000 de paini.

Painea pufoasa, cu gust bun nu i-a iesit din prima. A gasit reteta perfecta dupa indelungi incercari, dar efortul a meritat din plin. Clientii care vin in restaurantul lui Mihai sunt fascinati de painea din bere.

Painea este servita clientilor din partea casei. Cat despre bere, Mihai vinde halba cu 9 lei, iar in curand va scoate si un sortiment cu aroma de fructe.


Autor
Îți Recomandăm Și...
Parteneri