Un avion Blue Air care zbura duminică după-amiază pe ruta Praga-Bucureşti s-a depresurizat înainte de aterizare. Avionul implicat în acest incident este un Boeing 737-500 înmatriculat YR-AME, potrivit site-ului boardinpass.ro.

Citeste si: Un avion s-a prăbușit în Rusia. Cel puțin 19 oameni au murit și alți trei au fost rănite

Pasagerii au auzit un zgomot ciudat în spatele avionului

Potrivit sursei citate, piloții au coborât avionul în câteva minute de la altitudinea de 35.000 de picioare la 6.650 de picioare, altitudine la care pasagerii pot respira fără ajutorul măștilor de oxigen. 

În urma acestui incident niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la ora locală 18:25 la Bucureşti OTP în siguranţă.

[Sursa foto: Boardingpass.ro]

A fost o “depresurizare bruscă, ne dor încă urechile… un sunet ciudat în spate.. apoi un aer cald cu un miros de încins,” a transmis Cristian Anghel, unul dintre pasagerii care se aflau la bordul avionului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din datele înregistrate de Flightradar24, se pare că depresurizarea s-a înregistrat în timp ce avionul traversa Carpaţii, la nord de Râmnicu Vâlcea.

Citeste si: Cel mai mare avion din lume, în România

În urma acestui incident niciun pasager nu a fost rănit, iar avionul a aterizat la ora locală 18:25 la Bucureşti OTP în siguranţă.

Un avion s-a prăbușit în Rusia. Cel puțin 19 oameni au murit 

Un avion în care se aflau peste 20 de paraşutişti s-a prăbuşit, duminică, în zona oraşului Menzelinsk din Tatarstan, anunțul a fost făcut de Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă.

19 persoane au murit şi trei au fost rănite, a anunţat un oficial al Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit rt.com.

Avionul de tip L-410, care aparţinea unui club local de aviaţie, s-a prăbuşit imediat după decolare.

VIDEO- Cursă de coșmar, avion depresurizat 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si