Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc! Faimoasa de la Exatlon a visat mereu să obţină binecuvântarea Suveranului Pontif!

Se ştie că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019.

Author: Matei Vaihan joi 30 mai 2019 , 00:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019.

Vizita istorică pe care Papa Francisc o face în România are loc peste doar câteva zile. Călătoria apostolică a Suveranului Pontif începe pe 31 mai, la București. În a doua zi a vizitei, Papa va merge la Șumuleu Ciuc și la Iași. Pelerinajul se va încheia pe 2 iunie, la Blaj, unde Papa Francisc va beatifica şapte episcopi greco-catolici pe Câmpia Libertăţii. ( vezi mesajul Papei Francisc pentru români)

 

Papa în România 2019. Monica Roşu e botezată în rit catolic

"Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică în 2004, la Atena, şi participantă la Exatlon 2, şi-a dorit mereu să obțină Binecuvântarea Papei Francisc.

Botezată în rit catolic, Monica Roșu, dublă campioană olimpică la gimnastică, în 2004, la Atena, își dorește ca într-o bună zi să ajungă la Vatican pentru a obține Binecuvântarea Papei Francisc. În cazul în care va ajunge în fața Suveranului Pontif, Monica vrea să-i ofere acestuia un cadou special.”, relata presa în 2015.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Papa în România 2019. Monica Roşu vrea să-i ofere costumul de campioană olimpică

S-a aflat că Monica Roşu vrea să-i ofere un cadou special Papei Francisc, cu ocazia evenimentului Papa în România 2019. „Unchiul meu este preot în Italia, la Ravenna. Cu ajutorul lui aș putea ajunge la Sfântul Părinte. Cred că orice credincios își dorește să primească Binecuvântarea Suveranului Pontif. Știu că foarte mulți sportivi s-au întâlnit cu Sanctitatea Sa, oferindu-i acestuia, simbolic, un cadou. Eu i-aș oferi costumul cu care am câștigat cele două medalii de aur olimpice la Atena. Este cel mai de preț costum al meu”, a explicat Monica Roșu, care are ocazia să-l întâlnească pe Papa Francisc în România.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si