Parada militara spectaculoasa in capitala Frantei cu ocazia Zilei Nationale

Franta sarbatoreste astazi Ziua Nationala, prilej cu care a fost a fost organizata in capitala o impresionanta parada militara in care pot fi admirate 212 vehicule si elicoptere militare. Un numar de 2.239 de militari, femei si barbati, vor defila in centrul Parisului.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 14 iulie 2016 , 12:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din cauza riscului sporit de atentate teroriste, 11.500 de jandarmi si politisti au fost mobilizati pentru a asigura securitatea la evenimentele organizate.
Preşedintele francez Francois Hollande va susţine în cursul serii tradiţionalul interviu cu ocazia Zilei Naţionale. El va răspunde, timp de 45 de minute, pentru TF 1 şi France 2, la întrebările jurnaliştilor  Gilles Bouleau şi David Pujadas, într-un context marcat de ofensiva sindicatelor împotriva proiectului de modificare
a legii muncii şi Brexit. Aflat în ultimul an de mandat, Hollande ar urma să prezinte un bilanţ al celor cinci ani de preşedinţie. La Paris, ziua se va încheia cu un concert şi un spectacol de artificii, scrie adevarul.ro.

Din cauza riscului sporit de atentate teroriste, 11.500 de jandarmi si politisti au fost mobilizati pentru a asigura securitatea la evenimentele organizate.

Preşedintele francez Francois Hollande va susţine în cursul serii tradiţionalul interviu cu ocazia Zilei Naţionale.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

El va răspunde, timp de 45 de minute, pentru TF 1 şi France 2, la întrebările jurnaliştilor  Gilles Bouleau şi David Pujadas, într-un context marcat de ofensiva sindicatelor împotriva proiectului de modificare a legii muncii şi Brexit.

Aflat în ultimul an de mandat, Hollande ar urma să prezinte un bilanţ al celor cinci ani de preşedinţie. La Paris, ziua se va încheia cu un concert şi un spectacol de artificii, scrie adevarul.ro.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si