Persoanele care se vaccinează anti-COVID-19 au parte de parcare gratuită. Vor primi serul Johnson & Johnson şi nu este necesară programarea

Persoanele care se vaccinează anti-Coronavirus, la Aeroportul Iaşi, au parte de parcare gratuită. Se foloseşte serul Johnson & Johnson şi nu este necesară programarea.

Author: Georgiana Balaban marți 12 octombrie 2021 , 14:22

parcări gratuite pentru cine se vaccinează

Parcări gratuite pentru persoanele care se vaccinează.

[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Aeroportul din Iaşi oferă parcare gratuită valabilă 48 de ore celor care se vaccinează  în centrul din incinta aeroportului. Decizia a fost luată pentru a stimula campania de vaccinare, dar și din cauza numărului mare de infectări.

Citeste si: Bucureștiul, "capitala valului 4". Rata de incidenţă a trecut de 14 la mia de locuitori

La centrul de vaccinare din aeroport se pot vaccina pasagerii, dar și toți cetăţenii Uniunii Europene, precum şi cei din ţări non-UE, dar care au reşedinţă în România. Centrul de vaccinare se află în incinta terminalului T3 (zona Sosiri), programul fiind zilnic, între orele 08.00- 20.00.

Citeste si: Vaccinarea împotriva COVID reduce cu 90% riscul de spitalizare şi de deces

Serul folosit este Johnson & Johnson şi nu este necesară programarea.

Citeste si: Vaccinarea sars-Cov-2 în țară. Ce se întâmplă cu românii

Ce au anunțat autoritățile

parcări gratuite pentru cine se vaccinează

Vaccinarea anti-COVID-19 la Iași.

[Sursa foto: PixaBay]


„Hotărârea de a oferi loc de parcare gratuit timp de 48 de ore persoanelor ce doresc să se vaccineze la Aeroportul Iaşi vine în contextul creşterii alarmante a numărului de infectări atât la nivel local, cât şi naţional. Totodată, o astfel de decizie va ajuta la menţinerea unui număr constant de pasageri pe Aeroportul Iaşi. În ciuda restricţiilor, am reuşit să avem, în ultimele luni, un trafic dublu, raportat la prima parte a anului în curs. Am atins cifrele înregistrate înainte de pandemie, dar în continuare există riscul ca traficul aerian să fie puternic afectat”, a declarat, marţi, directorul interimar al aeroportului Iaşi, Romeo Vatră.

Citeste si: Oficial! Devine obligatoriu pe stradă de vineri, 8 octombrie. Ce trebuie să facă toți românii

De când s-a deschis centrul de vaccinare de la aeroportul ieşean, mai exact din iunie, s-au vaccinat în jur de 30 de oameni pe zi.

În privința costului parcării la aeroport, pentru un timp de parcare de 90 de minute se plăteşte cinci lei, pentru trei ore 10 lei, iar pentru 24 de ore 30 lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si