Parintele Eugen Moldovan, consilier administrativ bisericesc al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, a declarat presei ca Pomohaci  a fost audiat in cazul anchetei interne privind presupusa fapta de corupere sexuala a unui minor, ca acesta a negat acuzatiile care i s-au adus.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Avand in vedere publicarea unui articol in presa locala, parintele a fost convocat astazi la Centrul Eparhial pentru a da unele lamuriri cu privire la situatia neplacuta care s-a prezentat in acest articol, prin care era incriminat ca ar fi facut unele remarci cu tenta neplacuta la adresa unui tanar, propunandu-i relatii intime si, sigur, in urma unei sume de bani. Asa cum sunt regulamentele bisericesti, parintele a fost astazi chemat, ne-a oferit cateva lamuriri, insa dupa cum prevad regulamentele noastre bisericesti, parintele a fost oprit de la slujirea sfintelor taine si a tuturor slujbelor bisericesti pe o perioada de 30 de zile, timp in care este dator sa aduca argumente in dezvinovatirea celor prezentate acolo”, a spus parintele Eugen Moldovan.

Parintele Pomohaci a fost asteptat astazi de 300 de sustinatori care au venit din mai multe judete din Ardeal ca sa-l sustina.

Oamenii au spus rugaciuni, au intonate cantece religioase si au spus ca inregistarea audio este o „facatura a diavolului”, scrie ziarul Unirea.

Citeste mai multe AICI.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si