Au loc schimbări importante în dosarul „2 Mai”. Ancuța Popoviciu, judecătoarea care a stârnit o mulțime de controverse în ultimele luni, va fi mutată în următoarele săptămâni la Judecătoria Constanța, în urma deciziei luate de CSM. Prin urmare, aceasta nu va mai judeca dosarul în care este implicat Vlad Pascu.

Magistratul a cerut să fie mutată la cererea sa de la Judecătoria Mangalia, iar transferul va avea loc începând cu data de 1 iunie.

Vestea că Ioana Ancuța Popoviciu nu se va mai ocupa de dosarul lui Vlad Pascu le-a adus o rază de speranță părinților tinerilor uciși.

judecatoare mangalia, vlad pascu, sebi olariu, ancuta popoviciu, tatal robertei

Judecătoarea Ancuța Popoviciu urmează să fie mutată la Judecătoria Constanța. 

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

Vestea a venit ca un șoc pentru Valentin Olariu. Tatăl lui Sebastian nu mai avea mari speranțe că se va întâmpla lucrul la care spera deja de ceva timp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Sentimentul, după 9 luni de zile, ce pot să zic. Chiar astăzi mi s-a arătat că Dumnezeu există și că ce am așteptat s-a adeverit.
Luni, avocații mei au făcut cerere de recuzare, iar astăzi s-a admis. Sincer, nici eu nu mă așteptam să se admită această cerere, chiar am rămas surprins.(...) Sincer, i-aș spune doar să facă dreptate. Noi doar asta vrem, să se facă dreptate și ca Vlad Pascu să-și primească pedeapsa pe care o merită.

Nu vrem nimic altceva”, a declarat Valentin Olariu marți, la Antena 3 CNN.

Citește și: Tatăl lui Sebi Olariu, dezamăgit complet la 9 luni de la tragedia de la 2 Mai! Bărbatul își caută dreptatea: „După ce că suntem terminați, își mai bat și joc de noi”

Acum, tatăl Robertei speră că se va face dreptate. Ștefan Dragomir a mărturisit că este fericit că încep să se întâmple și lucruri bune pentru familiile victimelor.

 

„Nu pot să spun decât că mă bucur că, în sfârșit, se întâmplă și lucruri bune, în toată nenorocirea asta care ni s-a întâmplat nouă. Sunt de acord întru totul cu Valentin Olariu și, ce să zic, sperăm într-un final să se facă dreptate de către un judecător competent și, totuși, vreau să mă uit și la cine vine din partea procuraturii. Am eu o bănuială și o suspiciune că de acolo pleacă totul”, a mărturisit Ștefan Dragomir, tatăl Robertei, pentru sursa citată.

judecatoare mangalia, vlad pascu, sebi olariu, ancuta popoviciu, tatal robertei

Sebi Olariu și Roberta Dragomir

[Sursa foto: Facebook ]

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si