O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut. Traficul feroviar, afectat

O parte din pasajul de pe DN10, la Prejmer, a căzut, joi după-amiază, iar traficul feroviar a fost blocat, ulterior fiind afectat. Zona este în şantier, traficul fiind închis încă din 16 septembrie. Mai multe trenuri circulă cu tracţiune Diesel, pe relaţia Hărman - Prejmer.

Author: Georgiana Balaban joi 22 septembrie 2022 , 20:46

O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut.

O parte a pasajului de la Prejmer, pe DN 10, a căzut.

[Sursa foto: News.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit brasovmetropolitan.ro, o parte din pasajul de la Prejmer, pe DN 10, a căzut în cursul zilei de joi, traficul feroviar fiind inițial oprit.

Citește si: Haos în traficul din centrul Capitalei, după ce un TIR a lovit limitatorul de înălțime din Pasajul Unirii

Reprezentanții CFR au precizat că la fața locului au acționat echipele CNAIR, pasajul respectiv fiind in administrarea companiei de drumuri.

Ce au transmis autoritățile

„Din punct de vedere al traficului feroviar, menționez faptul că, începând cu ora 18.55 s- a reluat circulația feroviară, cu tracțiune Diesel, pe relația Hărman- Prejmer. Trenurile care circulă dublate cu locomotivă Diesel între Hărman și Prejmer sunt următoarele: 4513, 1646 și 12406”, a transmis compania feroviară.

Citește si: VIDEO- Ploile au făcut ravagii în toată țara: patru autovehicule au rămas blocate într-un pasaj, la Târgoviște

Sursa citată a precizat că echipele feroviare de intervenție ale SRCF Brașov vor acționa în zona respectivă, într-o fereastră de grafic, pentru remedierea deranjamentelor la linia de contact, astfel încât să fie restabilită circulația în condiții normale de trafic.

Citește si: Vor să ne scape de aglomerație cu 3 pasaje

CNAIR a instituit, încă din 16 septembrie restricții în zonă. Compania a drumuri a anunțat că circulația se închide în totalitate pe pasajul de pe DN10 din zona Prejmer, lucrările fiind devansate ”din cauza problemelor structurale accentuate de lucrările de punere în siguranţă şi de traficul intens din zonă”.

Citește si: Atenție, șoferi! Este total interzisă parcarea pe trotuare. Mașinile lăsate în locurile nemarcate vor fi ridicate


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si