O întreagă comună din Galați trece prin clipe cumplite. Locuitorii sunt speriați, după ce patru case au fost incendiate, într-o singură noapte.

Oamenii se gândesc deja la o persoană care ar fi putut să recurgă la o asemenea acțiune îngrozitoare.

Patru case incendiate într-o comună din Galați. Cine ar putea fi infractorul, potrivit locuitorilor

Tragedia s-a petrecut în comuna Ghidigeni. Locuitorii sunt îngroziți.

Patru case au fost incendiate într-o singură noapte, iar oamenii se tem pentru viața lor. Aceștia mărturisesc că ar știi cine este infractorul care le-a distrus agoniseala de o viață.

Locuitorii au declarat că incendierea caselor nu ar fi singurele orori comise de infractor. Localnicii au declarat că acesta ar fi săvârșit, timp ce mai multe luni, spargeri și distrugeri la gospodăriile din comună. Mai mult decât atât, posibilul agresor ar fi recurs și la amenințări.

spargere locuinta

Cine este posibilul infractor, potrivit locuitorilor?

[Sursa foto: istockphotos]

Se pare că aceștia ar fi depus plângeri, dar infractorul nu a putut fi găsit de autorități imediat, potrivit obervatornews.ro.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Şi am fost la poliţie, şi am anunţat şi ca drept dovadă dumnealor nu au făcut nimic, a declarat proprietarul uneia dintre casele incendiate, conform sursei citate anterior.

Localnicii din comuna Ghidigeni cred că persoana care le-a distrus locuințele este un fost deținut. Potrivit acestora, bărbatul, care a comis o sentință de mai mulți ani petrecuți în închisoare, a fost cel care le-a dat foc la case.

A venit din puşcărie de un an şi ceva, doi..cred. A mai făcut 7-8 ani tot de furturi. Ne-a ameninţat că ne dă foc la casă, că ne sparge casa, a declarat proprietarul uneia dintre casele incendiate, potrivit obervatornews.ro.

Citește și: Mărturia duhovnicului despre tragedia unor români, din Italia: "Familia încă nu a apucat să-i vadă". Ștefania a murit alături de copilașii săi, în incendiu

incendiu casa

Patru case din Galați au fost incendiate, într-o singură noapte!

[Sursa foto: istockphotos]

După ce ar fi reușit să fugă de autorități mai mult timp, bărbatul ar fi fost reținut în urmă cu două zile. Potrivit informațiilor transmise de sursa citată anterior, individul a fost prins în timp ce încerca să comită o nouă infracțiune.

Bărbatul este cercetat pentru furt calificat, distrugere prin incendiere și violare de domiciliu. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si