Pe ce dată expiră, de fapt, starea de alertă

Ministrul Sănătății vine cu vești bune. Dacă toate măsurile de distanțare fizică și de protecție individuală vor fi respectate, pot apărea și alte măsuri de relaxare.

K.B., miercuri 03 iunie 2020 , 11:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

”În condiţiile în care avem o evoluţie normală, condiţiile de distanţare sunt respectate, avem mall-urile, în condiţiile în care avem o evaluare normală evitând aglomeraţiile populaţionale, se pot deschide. Încep competiţiile sportive, la început fără spectatori, le putem extinde într-un timp, doi. În acest moment avem concertele în aer liber, până la 500 de oameni cu distanţare, putem mări acest număr. Bazinele de înot în exterior, putem să ne gândim.

Citeste si: Iași: un caz de coronavirus a fost confirmat într-o școală. Elevii vor învăța de acasă pentru examenele naționale

Citeste si: Bilanţul deceselor provocate de Covid-19 în Brazilia a trecut de 30.000 după un nou record de contaminări

Citeste si: Nicuşor Dan: Problema poluării poate să fie rezolvată şi într-un mandat de patru ani

Dar toate aceste lucruri sunt în contextul evoluţiei noastre epidemiologice. Suntem de-abia la începutul celei de-a doua perioade de relaxare, evaluarea, cel puţin la o săptămână, ne poate face să putem da termenul pentru următoarele măsuri de relaxare sau care sunt acestea”, a explicat Nelu Tătaru.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si