Anul Nou Chinezesc 2024 va cădea sâmbătă, 10 februarie 2024. Momentul va inaugura un an al Dragonului- de data aceasta Dragonul de lemn.

Ca sărbătoare legală, de Anul Nou Chinezesc 2024 chinezii vor avea 7 zile libere de la serviciu în perioada 9 februarie- 15 februarie 2024.

Citește și: Horoscopul lunii noiembrie 2023. Ce surprize ne-au pregătit astrele?

Anul Dragonului din Lemn 2024 va dura până în ziua de 28 ianuarie 2025. Ce evenimente deosebite va atrage noul semn zodiacal?

Alți ani ai Dragonului în zodiacul chinezesc au fost 1988, 2000, 2012 și va urma anul 2036. Dacă te-ai născut într-unul dintre acești ani, atunci ești un Iepure.

Ce influențe astrale aduce Anul Dragonului de lemn 2024 

Anul Dragonului de Lemn 2024. Specialiștii în Horoscopul chinezesc spun că Dragonul simbolizează norocul, bogăția și autoritatea.

În plus, cei născuți în Anul Dragonului posedă aptitudini puternice de conducere, originalitate și un caracter magnetic care îi atrage pe ceilalți spre ei.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Atunci când este integrat cu elementul Lemn, Anul Dragonului 2024 va aduce evoluție, îmbunătățire și abundență.

Astrologii spun că Anul Dragonului din Lemn este un moment ideal pentru noi începuturi și pentru a crea premisele pentru un triumf pe termen lung.

Anul Dragonului din Lemn, momentul ideal pentru noi începuturi

Anul Dragonului din Lemn, momentul ideal pentru noi începuturi

Dragonul, un simbol de bun augur în horoscopul chinezesc

Dragonul este printre cele mai influente și de bun augur animale din zodiacul chinezesc, iar Anul Dragonului este întotdeauna așteptat cu nerăbdare.

În astrologia chineză, fiecare an este asociat cu un semn animal și cu un element. Data trecută când a fost un An al Dragonului a fost anul 2012, iar mai devreme în anul 2000.

Dragonul este aprecia pentru farmecul, forța și vitalitatea sa. Se crede că oamenii născuți în Anul Dragonului posedă aceleași calități și sunt de obicei lideri naturali care îi încurajează și îi motivează pe alții.

Dragonii sunt, de asemenea, cunoscuți pentru devotamentul, inventivitatea și inteligența lor și pot realiza lucruri remarcabile atunci când se ambiționează să facă ceva.

Lemnul este un semn al păcii

În astrologia chineză, elementul asociat cu un anumit animal adaugă un strat de importanță semnificației anului respectiv.

În cazul Dragonului de Lemn, elementul Lemn adaugă noi grade de dezvoltare, un plux de flexibilitate și pace.

În plus, lemnul este asociat cu noile începuturi și aduce  o energie hrănitoare și de susținere. Acest lucru indică faptul că anul Dragonului de Lemn va fi o perioadă favorabilă de metamorfoză, creștere și expansiune.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si