Instanta l-a judecat, in schimb, dupa fapta: acum un an, Claudiu s-a crezut stapan pe viata lui, dar si pe-a altora. Cu o viteza nepermis de mare, a depasit pe constrasens coloana de masini, a trecut pe rosu si dupa ce a evitat la milimetru un pieton a spulberat masina in care se aflau doi soti.

Nu era nici beat, nici drogat, au spus atunci politistii: singurul viciu-criminal a fost teribilismul- o boala a vitezei si a nepasarii care ia anual mii de vieti in Romania a schimbat-o pe-a lui pentru totdeauna! Tanarul  urma sa se insoare peste

o saptamana, iar peste o luna avea sa devina tata... Din libertate, a ajuns insa in arest si dupa un an, si-a primit pedeapsa:  

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cand va iesi din inschisoare, copilul pe care il are acasa deja va fi adult. In schimb, fiica celor pe care i-a ucis nu-si va mai strange vreodata parintii in brate... E pentru prima oara cand un sofer care provoaca un accident mortal e judecat pentru omor, si nu pentru ucidere din culpa.

Pedeapsa este cea mai mare de pana acum. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si