Pelerinaj la Manastirea Dervent, unde este inmormantat Aurelian Preda. Mii de credinciosi vin aici sa se roage

Mii de oameni, mii de rugaciuni, mii de suflete se aduna in fiecare duminica la Manastirea Dervent, din judetul Constanta. Cu multa piosenie si speranta in suflete credinciosii pornesc in pelerinaj pe dealurile sfinte. Vorbesc in soapta despre minuni si despre locuri incarcate cu energie pozitiva.

Author: V.P. duminică 03 septembrie 2017 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Pe malul Dunarii intr-o zona aproape pustie, manastirea Dervent este un loc unde cei care vin isi gasesc linistea. Un loc, pe care nu il alegi ci te alege. Asa povestesc strabunii.

ANDREI TUDOR, STARETUL MANASTIRII DERVENT: La Manstirea Dervent oamenii vin pentru a-si cauta alinarea suferintelor suferintelor sufletesti si trupesti, la izvorul Sfantului Apostol Andrei.

Il cauta pe Dumnezeu.

Manastirea este parca asunsa dupa dealurile care o inconjoara de toata agitatia cotidiana. De cum intri pe poarta lacasului se lasa o liniste pe care nici sa vrei nu o poti intrerupe....

Lacasul sfant a devenit cunoscut datorita pietrelor in forma de cruce  care cresc din pamant.

Langa minunile de piatra si-a gasit linistea si indragitul interpret de muzica populara, Aurelian Preda. Dupa o lupta grea cu o boala necrutatoare artistul si-a exprimat dorinta de a-si dormi aici somnul de veci.

ANDREI TUDOR, STARETUL MANASTIRII DERVENT: Cu 4 ani, inainte de plecare la Domnul, Aurelian si-a gasit linistea aici. Este marturia dansului, ceea ce a determinat ca singur sa isi aleaga locul de veci.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si