Perchezitii de amploare in 3 judete din tara! Doi soti din Cluj aprovizionau ilegal dependentii din Statele Unite cu sedative si hipnotice

Perchezitii de amploare au avut loc in trei judete, dupa ce americanii au aflat ca de pe teritoriul tarii noastre ajung ilegal la ei antidepresive puternice! Ce au descoperit ar putea fi subiect de film - capii gruparii care vindea pe bani grei pastilele care se dau numai cu reteta de la psihiatru sunt doi soti din Cluj.

Author: V.P. joi 25 ianuarie 2018 , 18:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cu usurinta cu care ar fi vandut dropsuri si nu pastile, romanii aprovizionau ilegal dependentii din Statele Unite cu sedative si hipnotice: strainii plasau comenzile online, iar ei scoteau pastilele din circuitul legal prin complicitatea unor farmacisti din Cluj si Bistrita.

MONICA COSTIN- medic -Toate aceste medicamente produc dependenta. Dependenta de medicamente determina cresterea dozei de medicamente. O doza si mai mare duce pana la deces.

Antidepresivele ajungeau la destinatari sub forma unor scrisori postale, iar clientii- cei mai multi americani- transferau bani grei in conturile romanilor. Printre suspecti sunt doi soti din Cluj in casa carora anchetatorii au descoperit  un adevarat depozit de medicamente cu efect psihotrop.

Aproximativ 55 de milioane de lei, echivalentul a 250 000 de euro ar fi ajuns in conturile of-shore ale traficantilor de medicamente. Ca paravan pentru banii murdari, indivizii se foloseau de afaceri legale.

Anchetatorii romani si americani ii urmaresc de 4 ani insa abia acum au adunat suficiente probe ca sa puna la cale descinderile. Pe numele suspectilor exista in total 24 de mandate de aducere.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si