Petre Roman a investit 200.000 de euro intr-o firma de imobiliare in care e implicata sotia sa! Societatea poarta numele lui Petrus, fiul fostului premier!

Petre Roman a investit sume enorme intr-o firma din domeniul imobiliar care poarta numele fiului sau, Petrus.

Matei Vaihan, vineri 23 septembrie 2016 , 20:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Petre Roman a divortat de Mioara in 2007, dupa 32 de ani de casnicie, casatorindu-se apoi cu cantareata Silvia Chifiriuc, desi intre ei e o diferenta de varsta de 27 de ani. In noiembrie 2009, noua familie a lui Petre Roman a fost completata de Petrus, care a devenit astfel al doilea copil al fostului premier, dupa Oana, fiica din prima casatorie.

Imediat dupa aparitia lui Petrus, parintii lui au infiintat o firma, intitulata „Ana & Petrus Properties SRL”, al carei administrator este Silvia Chifiriuc. Primul nume din titulatura firmei este de la o prietena de familie care este si ea implicata in firma. Compania activeaza in domeniul imobiliar, iar Petre Roman si sotia lui spera sa fie mostenita de Petrus. De altfel, fostul premier a investit deja 100.000 de euro in firma, iar alti 100.000 de euro i-a acordat societatii comericale, cu titlul de „imprumut acordat in nume personal”, asa cum apare in ultima declaratie de avere a lui Petre Roman.

Petre Roman, alaturi de sotia sa, Silvia Chifiriuc, si de fiul Petrus
Petre Roman, alaturi de sotia sa, Silvia Chifiriuc, si de fiul PetrusAbonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si