Petrece-ți vacanța de vară călătorind și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară!

Ne aflăm în sezonul cald, când călătoriile și vacanțele, fie ele planificate din timp, fie pe neprevăzute, organizate de pe o zi pe alta, își fac simțită prezența din plin. Ce poate fii mai frumos decât să călătorești, să te distrezi, să-ți creezi amintiri frumoase și să-ți trăiești viața din plin? Nu ar trebui să existe niciun impediment care să se afle în calea fericirii tale, însă….din nefericire, de multe ori, socotelile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, conform citatului clasic. 

Author: Diana Puiu miercuri 10 august 2022 , 16:20

Petrece-ți vacanța de vară călătorind  și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară!

Petrece-ți vacanța de vară călătorind și bucură-te de tot ceea ce te înconjoară!

[Sursa foto: Pexels]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Grupul tău de prieteni a planificat un city break în străinătate, în orașul pe care îți dorești să îl vizitezi înca de mic copil, însă, de această dată, nu îți permiți plecarea din cauza bugetului redus pe care îl deții, ori călătoria este organizată înaintea zilei de salariu? Ei bine, află că IFN-ul CreditFix.ro

are soluția ideală pentru tine: poți contracta un credit online doar cu buletinul, rapid și în siguranță, cu sume cuprinse între 1.000 și 10.000 LEI și cu rambursare acestuia în maxim 92 de zile- în acest fel, visul tău de a vizita orașul dorit va deveni realitate! 

Citeste si: 7 beneficii și avantaje ale platformelor digitale de gambling

Află ce semnifică termenul de IFN și care sunt pașii pe care trebuie să ii urmezi pentru a obține un credit online, în baza buletinului 

Termenul de IFN reprezintă prescurtarea pentru Instituție Financiară Nebancară.

În regulă, până aici am deslușit misterul, însă ce semnifică cu adevărat? Instituția financiară nebancară este o entitate care se diferențiază de instituția bancară ofertantă de credit, prin desfășurarea de creditări cu titlu profesional, în condiții impuse de lege. 

Pentru a obține un credit online cu buletinul, vei avea nevoie doar de următoarele documente: 

  • cartea de identitate 
  • extrasul de cont bancar 
  • o poză tip selfie, cu cartea de identitate 

Ce trebuie să reții este faptul că acest tip de credit contractat are perioada de returnare de maxim 92 de zile. În caz contrar, vei fii penalizat pentru fiecare zi de la data scadentă în care vei întârzia, cu o dobândă dedusă din suma totală pe care ai împrumutat-o. 

Citeste si: Start-Up Nation 2022. Care este valoarea maxima a sumei pe care o poate primi o firma

Te-ai întors din vacanță și afli că ți-a fost virat salariul, iar acum dorești să returnezi suma de bani pe care ai împrumutat-o, chiar dacă nu au trecut cele 92 de zile? Află că acest lucru este posibil, prin rambursarea anticipată a creditului. Acest proces se poate realiza prin următoarele metode: cu numerar în conturile creditorului, prin plata cu cardul bancar, din contul de client sau prin debitare telefonică. 

Citeste si: Scumpiri pe bandă rulantă în România. Alimentele se scumpesc cu 25%

Așadar, nu mai sta pe gânduri și pornește în călătoria mult visată, petrece clipe de neuitat alături de prietenii tăi, faceți multe fotografii, creați-vă amintiri de neuitat pe care să le povestești cu zâmbetul pe buze copiilor tăi! Nu lăsa ca bugetul temporar pe care îl deții să stea în calea fericirii tale și apucă-te să-ți împachetezi lucrurile și să le așezi în bagaj.  

Oportunitățile nu așteaptă! Cu CreditFix.ro, dorințele pe care le ai, le poți transforma în realitate! 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si