Fostul edil al Bucureștiului a împlinit 81 de ani pe 19 februarie. Oana Lis i-a făcut o surpriză și i-a organizat o petrecere într-un loc special pentru Viorel Lis.

Surpriză pentru Viorel Lis la împlinirea vârstei de 81 de ani!

În urmă cu ceva timp, Oana a mărturisit că odată cu trecerea anilor numărul persoanelor care le sunt alături s-a diminuat.

La împlinirea vârstei de 81 de ani Oana l-a făcut fericit pe soțul ei și i-a organizat o surpriză într-un loc special pentru fostul edil și anume într-o sală de jocuri.

@oanaliss Ce dorința credeți că si-a pus Viorel!??.....❤💖 #zidenastere #optzecisiunudeani #gameworld #mallvitanbucuresti ♬ De ziua ta- 3 Sud Est

Oana a declarat recent că se gândește să îi facă o surpriză lui Viorel de ziua sa de naștere și se gândea să îi cumpere un cățeluș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?- wowbiz.ro

”N-aș fi crezut probabil că am atâta putere, credința în D-zeu și faptul că știu că vreau să fac bine așa, cum pot, faptul că el mi-a fost alături atunci când mie mi-a fost greu, la început de relație eu eram mai bolnăvioară și el  mi-a fost alături fără să mă judece și faptul că iubesc, cred că numai din iubire poți să faci lucrurile astea.

Așa, pentru bani, nu pot să te dedici sută la sută, nu ai cum”, a declarat Oana Lis în platoul știrilor Kanal D.

Oana Lis, o soție model

„De dimineață, cel puțin, cânta, era vesel, se simțea mai bine și am zis ce mă bucur când ești bine, apoi peste o oră deja era moleșit și era rău, adică sunt tot felul de stări și trece de la o stare la alta și na, eu trebuie să țin echilibru. N-aș fi crezut probabil că am atâta putere, credința în D-zeu și faptul că știu că vreau să fac bine așa, cum pot, faptul că el mi-a fost alături atunci când mie mi-a fost greu, la început de relație eu eram mai bolnăvioară și el mi-a fost alături fără să mă judece și faptul că iubesc, cred că numai din iubire poți să faci lucrurile astea. Așa, pentru bani, nu pot să te dedici sută la sută, nu ai cum, a declarat Oana Lis.

Oana a găsit o metodă inedită de a face bani, a pus la vânzare mai multe obiecte personale.

„Da și chiar acum mă gândesc să mai scot o să mai scot o rundă, ca na, o să vină zilele noastre de naștere și să avem mai mulți bani, dar nu cred că doar eu fac lucrul ăsta,  sunt foarte mulți români.

Astea sunt vremurile, nu este nicio rușine, sunt grupuri specializate în care se zice să ne să susținem, sustenabilitate, să folosim aceleași produse mai multe persoane, plus că din nevoia asta de bani, pentru că uite, ți-am spus că are diabet. De curând, multe medicamente nu mai sunt compensate, numai ieri am dat cinci sute de lei așa pe câteva medicamente și n-ai cum, adică dacă renunț la medicamente, omul poate să intre într-o criză și atunci na... Mi-am dat seama tot așa cu vârsta, că nu mai ai nevoie de atâtea lucruri, nu mai îmi fac fericire lucrurile materiale, decât strictul necesar, așa, că noi de-a lungul relației, am strâns multe lucruri și chiar mă bucur să se bucure altcineva de ele. Unele le și donez, bineînțeles, dar altele, care merită să fie vândute, le și vând și să știi că am și vândut o icoană, niște lucruri și le mulțumesc celor care m-au ajutat, pentru că m-au și ajutat, bineînțeles”, a declarat Oana Lis.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan s-au despărțit! Mesajul pe care vedeta l-a lăsat pe rețelele de socializare. “Viața merge înainte!”- kfetele.ro

Citeste si: REMA, show exploziv pe scena festivalului Electric Castle 2024. Ce a spus artistul nigerian despre femeile din România- radioimpuls.ro

„Cum să zic și eu și orice om care apare în online sau ai o viață publică e normal să-ți asumi că și anumite persoane nu te plac sau atunci când ai o personalitate magnetică, atragi oameni, normal că nu atragi numai lumină, atragi și întuneric, adică atragi și oameni care nu le convine ce faci, care poate au probleme în viață și au frustrări și vor să se răzbune. Comentariile răutăcioase le iau în râs, le iau în glumă, îmi dau seama că oamenii răniți rănesc și le acord chiar mai multă iubire, chiar vorbesc în glumă cu ei, le vorbesc frumos și de multe ori să știi că am primit mesaje de la oameni care și-au cerut scuze pentru că mi-au vorbit urât și asta mi-a uns sufletul așa. La vârsta asta nu mă mai afectează, nu, în niciun caz”, a declarat Oana Lis.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si