Roadele toamnei fac senzație și în bucătăriile cu specific italian! Așa se face că faimosul dovleac se regăsește pe blaturile de pizza. Din fericire, există și variante cu mai puține calorii pentru cei care țin la siluetă.
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:
Dovleacul a început să facă senzație în restaurantele italienești
„Vedeta acestui sezon este dovleacul în toate formele, gusturile și mai ales combinațiile mai puțin obișnuite, inclusiv pe pizza. Despre toate acestea ne vorbește chiar Andrei Cristache cel care a creat și a gândit toate aceste combinații.”
Andrei Cristache, manager: „Sunt niște combinații gândite special pentru sărbătoarea recoltei sau alte sărbători care sunt acum în perioada aceasta.
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Deci avem pizza desert.”
Andrei Cristache, manager: „Da, este cu dovleac.
Mădălina Lambrinoc, reporter Kanal D: „Aici ce avem?”
Andrei Cristache, manager: „Este o adaptare a pizzei quattro formaggi la care am adăugat un dovleac ras Ambele sunt băgate în cuptorul cu lemne și iese o delicatesă.”
„Sunt jurnalist cu peste 12 ani de experiență în știri și divertisment. A lucrat cu cele mai mari nume din industria televiziunii, precum Teo Trandafir, Andreea Marin, Cătălin Măruță. A atins numeroase performanțe în audiențe, așa-numitele "minute de aur". În prezent, realizează live-uri și materiale pentru Știrile Kanal D și emisiunea "Asta-i România".