PNL va initia o hotarare de revocare a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor

Conducerea PNL a decis, luni, sa initieze o hotarare de revocare a lui Liviu Dragnea din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, pentru încalcari repetate ale Regulamentului Camerei, a anuntat liderul liberalilor Ludovic Orban.

Author: C.I.P. luni 24 septembrie 2018 , 15:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De asemenea, PNL va depune motiuni simple împotriva ministrului Transporturilor, Lucian sova, a ministrului Finantelor, Eugen Teodorovici, si a ministrului Educatiei, Valentin Popa, a anuntat presedintele PNL, Ludovic Orban, la finalul Biroului Executiv.

"Am luat decizia de a continua asaltul asupra Guvernului cu motiuni îndreptate împotriva ministrilor care sunt complet neperformanti, incapabili si care produc un adevarat dezastru în domeniile lor de activitate", a afirmat Orban.

Citeste si: Cea mai mare temere a lui Theo Rose de când a rămas însărcinată: „E greu de trăit, nu e ușor să fii femeie gravidă”. Artista a dezvăluit totul- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Prin urmare, PNL va depune la Senat o motiune simpla împotriva ministrului Transporturilor, Lucian sova, caruia îi imputa incapacitatea de a absorbi fonduri europene, blocarea proiectelor si faptul ca nu a demarat niciun proiect nou din cadrul Master Planului.

O alta motiune îl vizeaza pe ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, caruia i se reproseaza politica bugetara dezastruoasa care a dus la scaderea puterii de cumparare a romanilor, precum si "jefuirea" bugetelor locale.

Liberalii vor depune o motiune simpla si împotriva ministrului Educatiei, Valentin Popa. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si