O nouă tragedie în nordul Italiei

Un pod din nordul Italiei care în mod normal era destul de aglomerat s-a prăbuşit miercuri. Doi şoferi au fost afectaţi de incident, informează brigada de pompieri, relatează Reuters.

A.M.S., miercuri 08 aprilie 2020 , 15:27

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

  Un purtător de cuvânt al pompierilor a spus că podul de 260 de metri lungime din apropiere de oraşul Aulla, la jumătatea distanţei dintre Genova şi Florenţa, în extremitatea de nord a regiunii Toscana, s-a prăbuşit la ora 10.25 (08.25 GMT).

  Carantina impusă de guvern pentru a combate răspândirea coronavirusului a dus la reducerea traficului în întreaga ţară, inclusiv pe artera din care făcea parte şi podul, cunoscută sub numele SS330.

  Tragedie în Italia: Un pod din regiunea Toscana s-a prăbuşit

  Citeste si: Coronavirus în Italia - Numărul deceselor rămâne mare, 604 în ultimele 24 de ore. Persoane vindecate - 1.555

  O echipă de pompieri se află încă la faţa locului, a adăugat purtătorul de cuvânt. Doi şoferi au fost transportaţi la spital cu răni minore, a precizat el.

  Podul, care era administrat anterior de autorităţile provinciale, a fost dat în managementul ANAS, o companie controlată de grupul feroviar Ferrovie dello Stato.

  Citeste si: Organizația Mondială a Sănătății: Planeta duce lipsă de 6 milioane de asistenţi medicali

  Ministrul transporturilor Paola De Micheli a declarat că a cerut ANAS să prezinte un raport detaliat.

  Un număr de 43 de persoane au murit în august 2018 când un viaduct din Genova operat de grupul Atlantia s-a prăbuşit.

  Citeste si: Povestea emoționantă a unui medic de senzație! Are 80 de ani și lucrează într-un spital de provincie: ”Nu m-am gândit să plec din spital”

   

  Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
  Te-ar putea interesa si