Primarul Ionuț Păiuși este anchetat în mai multe dosare penale, aflate în cercetare încă din toamna anului 2022, transmite presa locală.

Citește și: Primar PNL, găsit spânzurat. De ce și-ar fi pus capăt zilelor chiar înainte de a candida pentru un nou mandat?

Edilul din Gorj a intrat în atenția opiniei publice pentru că s-a declarat un admirator al dictatorilor Nicolae Ceaușescu și Vladimir Putin.

Poliția îl anchetează într-un dosar penal legat de consumul de carburanți.

Poliția a descins la Primăria comunei Stejari, din județul Gorj

Poliția a descins la Primăria comunei Stejari, din județul Gorj

[Sursa foto: Politia Romana]

Percheziții la primarul pro-Putin

În cursul dimineții de joi, 18 aprilie, poliția a descins la sediul Primăriei comunei Stejari, dar și la domiciliul primarului. Aici sunt efectuate percheziții și sunt ridicate documente.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Mai multe mașini ale Poliției și Jandarmeriei au fost prezente la fața locului. De asemenea, percheziții au loc și la o stație de carburanți situată într-o localitate învecinată.

Perchezițiile din comuna Stejari sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

Ancheta este efectuată de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigarea Criminalității Economice din cadrul IPJ Gorj.

Care sunt acuzațiile împotriva primarului din Stejari, Gorj

Dosarul se află în lucru din toamna anului 2022. Primarul Ionuț Robert Păiuși este acuzat că ar fi folosit cantități uriațe de combustibil, din cotele primăriei, în folos propriu, conform Gorj Online.

Consumul ar fi fost decontat din banii publici ai comunității. Aceasta în condițiile în care mașina Primăriei comunei Stejari, o Dacia Logan, diesel, nu funcționează.

Autovehiculul est ținut de circa doi sau trei ani în curtea instituției.

Primarul Păiuși, admirator de dictatori

Primarul se declară un admirator al dictatorilor Nicolae Ceaușescu și Vladimir Putin. Despre acesta din urmă spune că are o putere foarte mare din moment ce conduce mase uriașe de oameni de atâția ani.

Primarul  recunoaște că, în conducerea comunei se inspiră din politica de dinainte de ‘89 și nu numai. Probabil că aceasta este și cauza pentru care își ține localitatea în subdezvoltare.

„În fiecare dimineață încep dimineața cu cana de cafea cu tovarășul Ceaușescu, pentru că îmi doresc ca dăinuirea mea peste comuna Stejari să fie minim de 25 de ani și, pe de altă parte, și realizările mele să rămână în istorie așa cum au rămas și realizările tovarășului Ceaușescu”, a declarat Ionuț Păiuși.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si