Victima a fost trimisă la moarte sigură de șefii săi. În timpul unei descinderi, un interlop i-a crăpat capul cu o sabie. Omul a primit o lovitură și din partea soției care ar fi trebuit să-l iubească până ce moarte îi va separa.

Citește si: VIDEO- Dragoste cu năbădăi la Penitenciarul Mărgineni. O angajată și-a dat demisia după ce s-a îndrăgostit de un interlop

Dan Ciprian Sfichi a trecut prin clipe greu de imaginat. El a fost umilit de șefii lui și aproape ucis de un traficant de droguri. Ulterior, soția sa i-a dat și ea lovitura de grație. Agentul de poliție a fost transformat într-o persoană cu handicap, dintr-un luptător de elită. El a solicitat ajutorul judecătorilor, pentru a o obliga pe fosta parteneră să respecte programul de vizitare a minorului. Iar magistrații i-au admis cererea, recent: „Admite acțiunea civilă, așa cum a fost modificată”.

Povestea tragică a polițistului Dan Ciprian Sfichi

Alexandru Huţuleac, apropiat al clanului Corduneanu din Iaşi şi al clanului Cămătaru din Capitală, a încercat să-l ucidă pe Sfichi, aflat în misiune, în decembrie 2017, în timpul unei descinderi. Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Județului Suceava, interlopul nu a vrut să deschidă ușa pentru a se face percheziții, așa că polițiștii au intrat forțat.

polițist

Interlopul i-a crăpat capul cu o sabie.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Citește si: Mai multe arme au fost descoperite în locuința unui gălățean

Primul organ de poliție care a intrat în casa agresorului a fost agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Sfichi.

El a fost imediat lovit cu o sabie în cap și a ajuns de urgență la spital. În mod normal, polițistul trebuia să poarte cască de protecție. Răspunsul, neoficial, a fost halucinant: acesta era singurul membru al echipei de intervenție rapidă care nu era echipat corespunzător fiindcă erau prea mulți „mascați” și prea puține căști.

Dan Ciprian este încă o victimă a sistemului din România, arată spynews.ro. Se pare că Serviciul de Acțiuni Speciale al IPJ Suceava ar fi avut în dotare mai puține căști decât numărul de luptători, așa că Sfichi a fost trimis ca mielul la tăiere.

Citește si: VIDEO: Bătaie generală între două clanuri din județul Vaslui

În acea perioadă, SAS Suceava ar fi avut, la momentul respectiv, 24 de luptători care lucrau în mai multe ture, iar căștile erau doar pentru o echipă de intervenție. Însă, pentru perchezițiile care vizau și ridicarea de acasă a traficantului Alexandru Huțuleac a fost nevoie de tot efectivul de luptători, pe motiv că urmau să se facă opt descinderi. Astfel că mascații au fost împărțiți în grupe de câte patru, iar pentru Ciprian Sfichi, care a intrat peste Huțuleac, nu a existat cască.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă- radioimpuls.ro

Citește si: Un ucigaș român care făcea ravagii în Italia a fost prins la Iași. Bărbatul era specialist în crime la comandă

Polițistul a ajuns în comă, la spital, după ce interlopul i-a zdrobit craniul cu sabia. Dan Ciprian a supraviețuit miraculos. Pentru că nu a avut echipament de protecție, el a stat ca „o legumă” timp de luni de zile. Polițistul are două fetițe, iar în prezent este paralizat parțial și are crize de epilepsie, din pricina leziunilor la creier. Cum interlopul Huțuleac l-a transformat pe Sfichi dintr-un luptător de elită într-o persoană cu handicap, îngrijită de familie, cariera polițistului s-a încheiat brusc, el fiind pensionat, în prezent, din motive medicale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si