Trei agenti de politie din Prahova, trimisi in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Prahova pentru fapte de coruptie, au fost condamnati pe fond la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii. Decizia apartine Tribunalului Prahova si nu este definitiva.
In plus, instanta de fond a decis sa interzica celor trei politisti si anumite drepturi printre care si cel de a ocupa functia de care s-au folosit pentru savârsirea infractiunii, pe o perioada determinata.
De asemenea Vorel Vasile Tusdose cât si Vasile Visan si Ion Visan vor trebui sa faca munca in folosul comunitatii pe o perioada de doua luni in cadrul primariilor din localitatile unde domiciliaza.

Trei agenti de politie din Prahova, trimisi in judecata de procurorii din cadrul Parchetului de pe lânga Tribunalul Prahova pentru fapte de coruptie, au fost condamnati pe fond la inchisoare cu suspendare si munca in folosul comunitatii. Decizia apartine Tribunalului Prahova si nu este definitiva, scrie ziarul Adevarul.

In plus, instanta de fond a decis sa interzica celor trei politisti si anumite drepturi printre care si cel de a ocupa functia de care s-au folosit pentru savârsirea infractiunii, pe o perioada determinata. De asemenea Vorel Vasile Tusdose cât si Vasile Visan si Ion Visan vor trebui sa faca munca in folosul comunitatii pe o perioada de doua luni in cadrul primariilor din localitatile unde domiciliaza.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si