Polițiștii au petrecut în timpul programului de muncă în sediul Poliției Bârlad. Polițist: "Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!"

Mai mulți agenți ai Poliției din Bârlad au participat la o petrecere organizată în incinta sediului. Cu toate că se aflau în timpul programului, aceștia nu au ezitat să consume alcool și să se posteze pe rețelele de socializare.

Author: Alexandra Costea luni 13 septembrie 2021 , 11:08

Polițiștii au petrecut în timpul programului de muncă în sediul Poliției Bârlad. Polițist: "Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!"
Polițiștii au petrecut în timpul programului de muncă în sediul Poliției Bârlad. Polițist: "Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!"[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Petrecerea a avut loc în sediul Poliției Bârlad, unde mai mulți polițiști au consumat alcool în timpul programului.

Mulţi dintre cei aflați în biroul respectiv sunt îmbrăcăţi în uniforme.

Citeste si: Șpagă uriașă oferită de un șofer unui polițist din Bacău

Polițist: ,,Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!" 

Într-o conversație telefonică dintre doi polițiști locali, publicată ulterior în mediul online, unul dintre ei povestește că în momentul când a terminat tura și a plecat acasă, petrecăreții erau "muci" de beți, deși erau pontați ca fiind de serviciu.

În imagini se poate vedea cum mai mulți angajați ai instituției s-au adunat chiar în biroul șefului, pentru a mânca pizza și stropi totul cu alcool.

,,Apă, apă dacă se poate", spune unul dintre polițiștii care a intrat în încăpere.

,,Apă nu avem. Apă am avut. Bere sau vin!" spune hotărât unul dintre petrecăreți.

Citeste si: VIDEO| Restructurare la Poliția Locală Sector 6: 100 de agenți vor fi concendiați. Reacția primarului Ciucu: „Dacă oamenii nu știu să scrie și să citească, nu pot să înțeleagă legea”

Șeful poliției Bârlad: Se bea în sediul Poliției Locale, dar doar la ocazii speciale

În camera respectivă erau 5-6 angajați ai Poliției Locale, unii dintre ei îmbrăcați în uniforma de serviciu. Șeful lor se pare că nu are nicio problemă cu faptul că se consumă alcool chiar în sediul instituției, ba mai mult participă și el la petrecere. 

Citeste si: Un tânăr de 23 de ani a murit în Caraș-Severin


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si