Politistul care i-a facut favoruri Inaltpreasfintitului Teodosie este student la Teologie si il cunoaste pe ierarh. Reactia Arhiepiscopului Tomisului la cele descoperite.

La aproape 10 luni de cand Inaltpreasfintitul Teodosie a fost strecurat de oamenii legii pe usa din spate a inspectoratului din Constanta, iese la iveala bomba: politistul care i-a facut favorul este student la teologie si-l cunoaste pe inaltul ierarh. Urmariti in exclusivitate reactia Arhiepiscopului Tomisului la cele descoperite.

Webeditor: V.P. Author: Stirile Kanal D marți 18 iulie 2017 , 18:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nu mai este niciun dubiu! Arhiepiscopul Teodosie recunoaste ca cel care i-a facut in luna octombrie favorul de a-l primi in sediul politiei pe usa din spate este si student la Teologie.  

Cunoscandu-l de la Facultatea de Teologie pe Inaltpreasfintitul Teodosie, politistul i-a facut un favor la care omul de rand doar viseaza.

L-a ferit pe inaltul ierarh si de aglomeratie si de intrebarile jurnalistilor, care-l asteptau la intrarea principala.

Dupa gestul scandalos de a-l strecura pe usa din spate pe Teodosie, politistul s-a pensionat subit. Ar fi fost mustrat aspru de sefii sai, asa ca dupa ce s-a retras, barbatul s-a concentrat pe cele sfinte.

Recent,  fostul politist- in continuare student la teologie, ar fi fost avansat in rangul de diacon de insusi Inaltpreasfintitul Teodosie. Daca a fost sau nu modul Arhiepiscopului de a-i multumi pentru favorul buclucas din luna octombrie, nu stim. Cert este un lucru: pozele din timpul slujbei de hirotonisire sunt puse sub semnul intrebarii de apropiatii ierarhului.

Am incercat si noi sa luam legatura cu fostul politist care este student la Teologie, dar nu a fost disponibil pentru a ne oferi un punct de vedere.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si