Politistul care l-a amenintat pe reporterul Kanal D cu un pistol a fost avansat in functie. Cum explica Inspectoratul aceasta decizie

Cu un an in urma, colegul nostru Silviu Craciun era agresat si amenintat cu pistolul de un politist timisorean. A urmat, cum era firesc, o ancheta a inspectoratului general de politie. Rezultatul acesteia este insa halucinant. Agresorul a fost promovat ca ef de sectie, fara sa existe o explicatie despre aceasta hotarire.

Author: A.L. luni 20 februarie 2017 , 19:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+
2016. Echipa kanal d se afla la o descindere a brigazii de crima organizata din timisoara. Chiar daca jurnalistii si- au facut cunoscuta prezenta inainte,  ofiterul care conduce operatiunea incepe, surprinzator, sa- l ameninte cu arma pe cameraman. 
Desi imaginile sunt clare politistul nega evidenta amenintarii.
 
A urmat o ancheta a I G P. Toti se asteptau la masuri impotriva ofiterului.
In urma anchetei, politistul a fost avansat. Acum este seful sectiei 3 de politie, chiar daca, pracitc, l-a invitat la bataie pe cameramanul nostru
 
Investigatorul Stefan Stroe a mers la sectia 3 de politie  Timisoara pentru a lamuri lucrurile si a incercat sa afle si versiunea proaspatului se de sectie.
 
Am incercat sa vorbim si cu purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Timis despre comportamentul politistului. Raspunsul? 
 

Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si