Polițistul o oprise pe o femeie pentru că avea numerele de înmatriculare expirate. Încercâd să cerceteze o problemă a făcut o descoperire uluitoare

O femeie din Statele Unite a fost arestată pentru posesie de droguri, intenție de trafic, conducere cu permisul suspendat și lipsa unei asigurări.

K.B., vineri 04 octombrie 2019 , 13:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ofițerul Kenneth Looney a făcut o descoperire incredibilă. A observat o mașină care avea numerele de înmatriculare expirate și a făcut semn să oprească. Deși inițial femeia a refuzat să oprească, la un moment dat a tras pe dreapta. Când i-a cerut permisul de conducere, femeia în vârtă de 38 de ani, i-a mărturisit că a expirat și i-a recunoscut și faptul că nu avea nici asigurare.
Când i-a cerut femeii să coboare din mașină, ofițerul a observat ceva ciudat în părul femeii. Când s-a uitat mai cu atenție, a observat că de fapt fundița pe care o avea în păr era o punguță cu droguri.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru săptămâna 6 - 12 octombrie 2019. O săptămână plină de lacrimi și încercări!

Citeste si: Scandal monstru la Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. Trei angajați ai spitalului au fost atacați!

„Funda părea să fie o punguță mică, care conținea un cristal alb, asemănător cu metamfetamina. Punguța avea un elastic mic la mijloc, făcând-o să semene cu o fundă, și era prinsă cu o agrafă”, a explicat polițistul
Când a fost înrebată despre punguță, femeia a spus că „nu știa că punga e acolo și că altcineva a pus-o acolo”.

Citeste si: O femeie din Oradea și-a văzut moartea cu ochii. Iubitul ei a bătut-o și a vrut să o gazeze deoarece a vrut să pună capăt relației

Citeste si: Vestea tristă a zilei! A murit! Era iubit de toată lumea! Avea doar 52 de ani!

Șoferița a fost arestată pentru posesie de droguri, intenție de trafic, conducere cu permisul suspendat și lipsa unei asigurări.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si