Politistul pedofil, cercetat in alte sapte dosare penale de agresiune sexuala! Eugen Stan este implicat, in total, in 15 dosare!

Politistul pedofil, Eugen Stan este cercetat in inca sapte dosare penale de agresiune sexuala, pe langa cele opt dosare in care era deja pus in urmarire penala.

Webeditor: C.I.P. marți 29 mai 2018 , 09:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Politistul pedofil care a fost retinut de politie in luna ianuarie dupa ce a agresat sexual doi copii in lifrul unui bloc din sectorul 6 al Capitalei este cercetat in ale sapte dosare penale, pot pentru agresiune sexuala si este vorba despre 15 dosare penale, cu fapte comise in opt ani de zile, potrivit observator.tv.

Toate dosarele sunt instrumentate de catre Parchetul General, la sectria de urmarire penala.

Institutia a explicat ca preluarea acestor dosare "are ca temei necesitatea verificarii tuturor faptelor cu un mod de operare asemanator comise pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, calitatea de angajat al Ministerului Afacerilor Interne pe care o are inculpatul Stan Eugen, complexitatea celor doua cauze data de numarul mare al persoanelor vatamate, de multitudinea probelor care trebuie administrate si de varietatea mijloacelor de proba, precum si impactul deosebit creat in societate prin comiterea unor asemenea fapte".


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si