Pompierii din Constanța au salvat doi pui de pisică care erau captivi între țevile unui bloc. Totul s-a petrecut cu câteva ore în urmă, în cadrul unei intervenții emoționante pentru toți cei care au luat parte la ea.

Pompierii au fost chemați să stingă un incendiu la parterul unui bloc din localitatea de la malul mării. La un moment dat, aceștia au auzit un mieunat slab, care venea de la subsolul blocului în cauză.

Fără să mai stea pe gânduri, salvatorii au acționat și au descoperit că cei doi pui erau blocați între țevile aflate la subsolul imobilului.

pui pisica, pompieri constanta, animale salvate

Puii sunt acum în siguranță. 

[Sursa foto: Facebook ISU Constanța]

„Într-o zi obișnuită de muncă, salvatorii constănțeni au dovedit încă o dată că orice viață contează! Deplasați în misiune pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un uscător, situat la parterul unui bloc, colegii noștri au auzit doi pui de pisică care mieunau speriați. Animăluțele erau captive în țevile din subsolul blocului. Pompierii s-au mobilizat imediat și le-au eliberat, acum micuțele feline fiind în siguranță. Felicitări!”, au transmis reprezentanții ISU Constanța, pe Facebook.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

ISU Constanța a postat în mediul online mai multe imagini cu micile animale, de care oamenii s-au îndrăgostit pe loc. Bineînțeles, internauții și-au exprimat recunoștința față de salvatori și le-au mulțumit oamenilor cu inimă mare care au ajutat animăluțele aflate la ananghie. 

Citește și: De la fermă, direct pe băncile școlii! Patru oi sunt de acum „eleve” la o unitate de învățământ din Franța

„Sunt adorabili! Sper că au fost și adoptați”, „Felicitări, oameni frumoși!”, „Doamne ajuta! Respect, oamenii buni cu suflet mare!”, „Felicitări pentru omenie!”, sunt o parte dintre comentariile lăsate de localnici la postarea salvatorilor. 

Chiar dacă sunt adorabili, până acum, la câteva ore de la salvare, puii nu au fost adoptați, așa cum au dezvăluit chiar salvatorii. Micuții își caută acum o casă în care să fie îngrijiți și să fie în permanență în siguranță. 

pui pisica, pompieri constanta, animale salvate

Puii de pisică salvați nu au fost încă adoptați. 

[Sursa foto: Facebook ISU Constanța]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si