Ponta: Sunt politicieni cinici care folosesc diferentele de religie in scopuri meschine. Romania trebuie sa ramana toleranta

Deputatul PSD Victor Ponta a scris sambata, pe Facebook, cu ocazia inceputului Ramadanului, ca exista politicieni "populisti si cinici" care incearca sa foloseasca diferentele de religie in "scopurile lor meschine", dar el este convins ca Romania "poate si trebuie" sa ramana o tara toleranta, in care fiecare cetatean sa isi practice credinta.

V.P., sâmbătă 27 mai 2017 , 17:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"Cu ocazia inceputului Lunii Sfinte a Ramadanului le urez tuturor musulmanilor pace, liniste si fericire alaturi de toti ceilalti locuitori ai Romaniei - indiferent de religia si credinta lor!", a scris fostul premierul.

El a adaugat ca exista politicieni "populisti si cinici" care incearca sa foloseasca diferentele de religie in "scopurle lor meschine".

"Stiu ca politicieni populisti si cinici alaturi de jurnalisti dornici de audienta cu orice pret incearca in ultima perioada sa foloseasca diferentele de religie in scopurile lor meschine / dar eu sunt convins ca Romania poate si trebuie sa ramana o tara toleranta in care fiecare cetatean onest sa poata sa isi practice credinta si in care respectul si valorile comune sa ne uneasca pentru binele comun", a conchis Victor Ponta.
 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si