Petrica Burlacu este un adolescent din Vrancea care face voluntariat la un camin de batrani. Are 16 ani, este elev în clasa a X-a a Colegiului Tehnic „Valeriu Cotea“ din Focsani si provine dintr-o familie cu zece copii. Pentru ca posibilitatile materiale erau reduse, la varsta de 2 ani si jumatate, Petrica a fost dat în plasament unor asistenti maternali, o familie din Focsani.

Baiatul s-a nascut si cu o malformatie la un picior, iar parintii sai naturali au considerat ca sansa sa se faca bine o reprezinta o familie adoptiva.

„Noii parinti mi-au oferit tot necesarul si suportul de care am avut nevoie ca sa-mi fie bine. Pana la varsta de 11 ani si jumatate, cat am stat la ei, am suferit cinci operatii la picior, toate suportate de acesti oameni minunati.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din pacate, mama adoptiva a murit anul trecut, dar tin legatura cu tata si cu cele doua surori, care ma iubesc nespus. Dar si eu, la randul meu, le iubesc la fel de tare si tot ce pot sa fac este

Citeste mai mult pe Adevarul.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si