Povestea „elevei porno” de la tara, lasata gravida la 12 ani, dupa ce a avut relatii intime  cu 5 barbati. Unul dintre ei, in puscarie pentru viol
Rechizitoriul unui dosar judecat de instantele hunedorene ofera detalii socante despre abuzurile sexuale la care a fost supusa o minora de 12 ani din comuna Soimus. Madalina a fost lasat insarcinata de unul dintre cei cinci barbati, dintre care patru sunt adolescenti si unul are 53 de ani.
Acestia au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu ea, desi stiau ca are 12 ani. Incidentul s-a petrecut in anii trecuti, insa s-a lasat cu condamnarea barbatului de 53 de ani, cel de care eleva se indragostise.
Viorel J., cel mai varstnic dintre iubitii Madalinei, a fost retinut si trimis in judecata, dupa ce parintii fetei au depus o plangere impotriva lui, observand ca fiica lor era gravida. Eleva le-a spus ca a fost violata. „in urma verificarilor efectuate a rezultat urmatoarea stare de fapt: familia minorei locuieste in satul Paulis, invecinandu-se cu o familie cu mai multi copii. intrucat fetele acestei familii sunt de varste apropiate cu cea a Madalinei, aceasta mergea des in vizita pentru a se juca impreuna. in apropiere, respectiv la fostele grajduri C.A.P., locuia singur Viorel J., in varsta de 53 ani. Mama copilei a avut o discutie cu ea, observand ca nu mai foloseste absorbante intime.
Cu aceasta ocazie, minora i-a relatat mamei sale ca in urma cu cateva luni a inceput sa intretina relatii sexuale cu Viorel si cu patru dintre baietii familiei vecine, precizand ca relatiile sexuale au avut loc impotriva vointei ei. Parintii au depus o plangere la Politie. Cei cinci invinuiti au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu partea vatamata, insa acestea au avut loc de comun acord, mai mult partea vatamata a fost cea care le-a propus acest lucru”, informau anchetatorii.
Patimile fetei de la tara Minora a fost prezentata pentru consultatie de specialitate la Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara, ocazie cu care s-a stabilit ca prezenta deflorare completa, iar pe corp nu avea prezente urme de violenta. in schimb, ramasese insarcinata, la scurt timp intervenindu-se pentru intreruperea sarcinii. „invinuitii au declarat ca aproape de fiecare data eleva avea o vestimentatie sumara, spre exemplu purta o fusta fara a avea lenjerie intima, stand in pozitii care permiteau vizualizarea zonelor intime. Totodata au mai declarat ca au intretinut relatii sexuale cu ea la domiciliul lor sau al acesteia. De regula, minora mergea la un moment dat la baie, aparand ulterior dezbracata complet, dupa care intretinea relatii sexuale cu invinuitii, acest lucru avand loc cu mai multe ocazii si uneori foloseau prezervative. in plus, uneori ea era cea care in timpul raportului sexual statea deasupra, ceea ce exclude in mod total ideea ca fapta invinuitilor ar avea macar tangential legatura cu fapta de viol. in ceea ce priveste pe Viorel, acesta a recunoscut ca a avut relatii sexuale in mai multe randuri cu minora”, se arata in dosar. Potrivit declaratiei sale, Madalina era cea care propunea intalnirile, modalitatea de comunicare fiind directa sau prin telefon cu privire la locul intalnirii, relatiile sexuale dintre cei doi avand loc la fostele grajduri C.A.P., locuinta fetei, precum si la locuinta familiei vecine. Madalina le-a povestit prietenelor sale de 13 ani si 14 ani despre relatia sa cu Viorel, despre care spunea ca este indragostita, iar acesta ii cumpara carduri de reincarcare a telefonului mobil, pentru a putea tine
legatura. Familia fetei a solicitat obligarea lui Viorel la plata sumei de 50.000 lei, daune morale, avand in vedere efectele starii de graviditate asupra sanatatii fiicei lor, dar si a socului psihic suferit. Barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare, iar ceilalti patru parteneri ai fetei, cu totii adolescenti, au fost pedepsiti cu amenzi administrative. „Amantul” de 53 de ani, irecuperabil Viorel ceruse achitarea, dar Curtea de Apel Alba Iulia, cea care a pronuntat sentinta finala, a luat in considerarea gravitatea deosebita a faptei savarsite de barbatul de 53 de ani, precum si situatia sa sociala: „atitudinea negativa fata de munca, lipsa unor preocupari constructive si a responsabilitatilor, consumul abuziv de alcool fiind elemente care ar putea favoriza oricand reiterarea comportamentului infractional. in consecinta, Curtea a constatat ca nu exista garantii suficiente ca, fara executarea pedepsei in regim de detentie, inculpatul ar constientiza gravitatea faptelor savarsite, iar scopul preventiv si coercitiv al sanctiunii ar fi atins”, informa instanta.

Madalina a fost lasat insarcinata de unul dintre cei cinci barbati, dintre care patru sunt adolescenti si unul are 53 de ani.

Acestia au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu ea, desi stiau ca are 12 ani. Incidentul s-a petrecut in anii trecuti, insa s-a lasat cu condamnarea barbatului de 53 de ani, cel de care eleva se indragostise, scrie Adevarul.

Viorel J., cel mai varstnic dintre iubitii Madalinei, a fost retinut si trimis in judecata, dupa ce parintii fetei au depus o plangere impotriva lui, observand ca fiica lor era gravida. Eleva le-a spus ca a fost violata.

„In urma verificarilor efectuate a rezultat urmatoarea stare de fapt: familia minorei locuieste in satul Paulis, invecinandu-se cu o familie cu mai multi copii.

Intrucat fetele acestei familii sunt de varste apropiate cu cea a Madalinei, aceasta mergea des in vizita pentru a se juca impreuna. in apropiere, respectiv la fostele grajduri C.A.P., locuia singur Viorel J., in varsta de 53 ani, potrivit sursei citate.

Mama copilei a avut o discutie cu ea, observand ca nu mai foloseste absorbante intime. Cu aceasta ocazie, minora i-a relatat mamei sale ca in urma cu cateva luni a inceput sa intretina relatii sexuale cu Viorel si cu patru dintre baietii familiei vecine, precizand ca relatiile sexuale au avut loc impotriva vointei ei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Parintii au depus o plangere la Politie.

 

Cei cinci invinuiti au recunoscut ca au intretinut relatii sexuale cu partea vatamata, insa acestea au avut loc de comun acord, mai mult partea vatamata a fost cea care le-a propus acest lucru”, informau anchetatorii. Patimile fetei de la tara Minora a fost prezentata pentru consultatie de specialitate la Serviciul Judetean de Medicina Legala Hunedoara, ocazie cu care s-a stabilit ca prezenta deflorare completa, iar pe corp nu avea prezente urme de violenta. in schimb, ramasese insarcinata, la scurt timp intervenindu-se pentru intreruperea sarcinii. „invinuitii au declarat ca aproape de fiecare data eleva avea o vestimentatie sumara, spre exemplu purta o fusta fara a avea lenjerie intima, stand in pozitii care permiteau vizualizarea zonelor intime.

Totodata au mai declarat ca au intretinut relatii sexuale cu ea la domiciliul lor sau al acesteia.

De regula, minora mergea la un moment dat la baie, aparand ulterior dezbracata complet, dupa care intretinea relatii sexuale cu invinuitii, acest lucru avand loc cu mai multe ocazii si uneori foloseau prezervative. in plus, uneori ea era cea care in timpul raportului sexual statea deasupra, ceea ce exclude in mod total ideea ca fapta invinuitilor ar avea macar tangential legatura cu fapta de viol. in ceea ce priveste pe Viorel, acesta a recunoscut ca a avut relatii sexuale in mai multe randuri cu minora”, se arata in dosar. Potrivit declaratiei sale, Madalina era cea care propunea intalnirile, modalitatea de comunicare fiind directa sau prin telefon cu privire la locul intalnirii, relatiile sexuale dintre cei doi avand loc la fostele grajduri C.A.P., locuinta fetei, precum si la locuinta familiei vecine.

Madalina le-a povestit prietenelor sale de 13 ani si 14 ani despre relatia sa cu Viorel, despre care spunea ca este indragostita, iar acesta ii cumpara carduri de reincarcare a telefonului mobil, pentru a putea tine legatura.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Familia fetei a solicitat obligarea lui Viorel la plata sumei de 50.000 lei, daune morale, avand in vedere efectele starii de graviditate asupra sanatatii fiicei lor, dar si a socului psihic suferit. Barbatul a fost condamnat la patru ani de inchisoare, iar ceilalti patru parteneri ai fetei, cu totii adolescenti, au fost pedepsiti cu amenzi administrative.

„Amantul” de 53 de ani, irecuperabil Viorel ceruse achitarea, dar Curtea de Apel Alba Iulia, cea care a pronuntat sentinta finala, a luat in considerarea gravitatea deosebita a faptei savarsite de barbatul de 53 de ani, precum si situatia sa sociala:

„atitudinea negativa fata de munca, lipsa unor preocupari constructive si a responsabilitatilor, consumul abuziv de alcool fiind elemente care ar putea favoriza oricand reiterarea comportamentului infractional. in consecinta, Curtea a constatat ca nu exista garantii suficiente ca, fara executarea pedepsei in regim de detentie, inculpatul ar constientiza gravitatea faptelor savarsite, iar scopul preventiv si coercitiv al sanctiunii ar fi atins”, informa instanta.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si