Povestea impresionantă a unei mame: „O dată pe lună fiul meu de 6 ani mă scoate la o cină”

O mamă povestește cum își învață copilul în vârstă de 6 ani să fie un domn, pentru ca alte femei să nu fie supuse unor abuzuri prin care a trecut și ea. Femeia afirmă că lucrurile esențiale ale vieții se învață încă de la vârste fragede.

G.B., miercuri 29 ianuarie 2020 , 15:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

O tânără mamă mărturisește că o dată pe lună, fiul ei, în vârstă de șase ani, o scoate în oraș. Femeia spune că băiatul plătește cina cu banii câștigați de la ea. „O dată pe lună fiul meu de 6 ani MĂ SCOATE LA O CINĂ. Imi deschide portiera, imi trage scaunul, vorbim despre cum i-a fost ziua şi cum a fost a mea, plăteşte nota cu banii câştigaţi,de la mine, facând diverse lucruri prin casă ( strângându-şi jucăriile, ducând gunoiul afară etc.), chiar oferă şi bacşis chelneriţei.

Astfel eu il invăţ cum să trateze o femeie şi cum să o scoată la o cină corectă. Cum să arate că respectă femeia pe care o iubeşte (acum, eu fiind mama lui).

Citeste si: Cine sunt cei trei Faimoși de la „Survivor România” nominalizați spre eliminare. Ediția de aseară a reality-ului, urmărită de peste 1.6 milioane de fani, a plasat Kanal D pe primul loc în preferințele telespectatorilor

Povestea impresionantă a unei mame: „O dată pe lună fiul meu de 6 ani mă scoate la o cină”

Dăm deoparte telefoanele(doar ce am facut poza aceasta) şi stăm jos şi discutăm despre zilele noastre,ce am făcut, lucruri pe care dorim să le facem in viitor etc. Il invăţ bunele maniere la masă şi faptul că e nepoliticos să stai pe telefon când eşti la o intâlnire.

Astfel el invaţă valoarea banilor şi cum să-i administreze. El invaţă matematică şi faptul că trebuie să lăsăm 10% bacşiş.”

Femeia a declarat că lucrurile esențiale se învață încă de când ești micși dorește astfel ca alte femei să nu mai treacă prin abuzurile la care și ea a fost supusă.

Citeste si: Scene șocante la o biserică din Roma. Un român a înjurat preotul și enoriașii, în timp ce se urca pe altar

Povestea impresionantă a unei mame: „O dată pe lună fiul meu de 6 ani mă scoate la o cină”

„Da, este tânăr dar cred că lucrurile acestea se invaţă de mic. Nu este niciodată prea devreme să-ţi inveţi copilul cum să respecte o femeie. Eu fiind o femeie ce am fost abuzată in trecut este extrem de important să-i arăt fiului meu cum să aline o femeie. Prea mulţi bărbaţi din ziua de azi nu ştiu cum să trateze o femeie şi cum să se comporte la o cină. De aceea e frumos să ştiu că fiul meu nu va fi unul dintre ei." a încheiat tânăra mamă. (Citește și Thomas Markle își șantajează fiica)

Citeste si: VIDEO | Coronavirusul face noi victime în China. Mărturii din interiorul spitalului din Wuhan

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si