Isi mai indulcesc dorul de acasa sufleteste si de ce nu cu un desert preparat de-ai nostri, ca la cofetariile pe care le-au lasta departe in urma.

Nu i-a fost dulce, nici amara plecarea de acasa! Dar Florin este unul dintre romanii care au ajuns in Londra ca turist si a ramas. Au trecut 9 ani, si Londra a devenit, pentru un moment, acasa.

Cluburile de noapte sunt la mare cautare in Marea Britaniei, asa ca s-a axat pe acest domeniu. A plecat la drum cu asociatul lui de la un club, iar acum are mai multe locatii in Londra.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Civilizatie, mentalitate total diferita de a noastra si un mediu in care poti castiga bani frumosi, asta ii atrage pe romani sa vina sa munceasca in Regatul Unit!

Sunt apreciati atunci cand isi vad de treaba, dar chiar si asa! Sunt locuri unde, chiar si cu venit considerabil, romanii nu au acces.

Si cand ajuns la un anumit nivel social, Florin a vrut sa guste din placerile bogatilor.

Un rasfat doar cat sa guste din viata pe care acum nu si-o permite!

N-au intrat insa zilele in sac. Cu multa munca, ambitie si corectitudine reusesti oriunde in lume! Dorul de casa este, insa, foarte greu de ostoit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si