La aproape doi ani de cand regina cosmeticelor, Christine Valmy, a trecut in lumea celor drepti, fiica acesteia, Marina Valmy conduce, cu succes, afacerea de milioane a mamei sale.

"Am invatat de la ea sa fac tratamente, mama mea facea produsele acasa, pe soba, cand eram in Romania. Ea intotdeauna a avut opinia ca trebuie sa fii foarte naturala si sa ai pielea care sa functioneze functioneze bine”, a declarat Marina Valmy.

Cu zambetul pe buze, Marina Valmy isi aminteste cum femeia care i-a invatat pe americani ce este cosmetica, si-a croit drumul spre succes. Christine Vlamy a ridicat un adevarat imperiu al frumusetii cu doar cateva ingrediente: speranta, pasiune si impliniri. In cateva cuvinte: visul american.

„Ea a fost foarte cunoscuta in America pentru ca a adus filozofia „to reveal not to conceal”, sa descoperi nu sa acoperi. Am invatat de la ea cum facea extrasele de plante si cum le punea in creme”, povesteste ea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Marina Vlamy a imbratisat pasiunea mamei pentru chimie si frumusete. Mai mult, duce cu mandrie mai departe renumele excelentei in estetica.

„Acum 25 de ani eram eleva scolii si asimilam orice ca un burete, iar cand vorbea doamna Valmy ma fascina. Ea a fost ca un fel de deschizator de drum. A realizat un peeling chimic. A fost prima care a realizat un tratament pentru acnee”, spune Mirela Vescan.

Cu o avere de peste 50 de milioane de dolari, Marina Valmy foloseste cele mai scumpe si mai exotice ingrediente, fara a tine cont de pretul acestora: pot sa fac ce vreau. adica mie imi place sa fac formule si sa fac produse si am luxul sa nu imi spuna cineva ca nu pot sa le fac cu pretul asta. Am un ingredient acum pe care il pun in creme care costa 4700 de dolari un kg”,

Cu toate ca nu se mai afla la prima tinerete, Marina Vlamy tine si acum cont de sfaturile mamei sale in ceea ce priveste estetica: „Sa nu ma culc cu machiaj pe fata si ca toate lucrurile pe care le faci trebuie sa fie prezentate frumos”.

 

 


Abonează-te pe


TAGURI
Life
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si