Povestea sinistra a Leonardei, criminala in serie care si-a gatit victimele: "Carnea ei era dulce si buna in prajituri"

Dacă Leonarda Cianciulli nu ar fi fost atât de influenţată de superstiţii, blesteme şi ghicitoare, destinul ei ar fi fost, probabil, altul. Dar aşa, a rămas în istorie drept una dintre cele mai infame criminale.

joi 23 august 2018 , 14:52

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Leonarda Cianciulli s-a născut în 1894 şi avut o viaţă plină de încercări. Viaţa ei a luat o turnură nefastă încă din adolescenţă, când a încercat de două ori să se sinucidă.

În 1917, s-a căsătorit cu un funcţionar. Părinţii ei nu au fost de acord cu căsătoria, crezând că fiica lor merita un soţ mai respectabil.

Superstiţioasă din fire, Leonarda Cianciulli credea cu tărie că, atunci când s-a căsătorit, mama ei a blestemat-o să aibă parte de o viaţă nenorocită.

Iar viaţa lui Cianciulli de după căsătorie pare să susţină asta. La zece ani de la mariaj, în 1927, soţul ei a fost închis pentru fraudă. Trei ani mai târziu, casa în care locuia a fost distrusă de un cutremur.

Şi cum o nenorocire nu vine niciodată singură, 13 din cei 17 copii ai Leonardei Cianciulli au murit înainte de a împlini 10 ani. Speriată şi confuză, Leonarda Cianciulli a apelat la serviciile unei ghicitori, pentru a vedea ce-i mai poate rezerva destinul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si