Pregătiri pentru Crăciun la Casa Albă! Donald Trump a întâmpinat bradul care urmează să fie împodobit în reşedinţa prezidenţială

Casa Alba a dat startul pregatirilor pentru Craciun! Donald Trump si prima doamna a Statelor Unite au intampinat bradul adus tocmai din Carolina de Nord cu ajutorul unei trasuri. Presedintele si sotia lui au admirat bradul in timp ce o fanfara militara canta „O, brad frumos".

G. S., marți 20 noiembrie 2018 , 18:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bradul de Craciun care va fi impodobit la Casa Alba a fost primit ieri de Donald Trump si sotia lui, Melania, alaturi de mai multi angajati si copiii lor veniti special pentru  acest eveniment. Bradul de 6 metri a ajuns intr-o frumoasa trasura  trasa de doi  cai superbi. Impresionantul pom va fi instalat in Camera Albastra de la Casa Alba, si va fi decorat, conform obiceiului, in onoarea Armatei Statelor Unite.

Organizarea  sarbatorii   de  Craciun, la Casa Alba ,  intra in atributiile Primei Doamne. Melania Trump  este si cea care alege tema decoratiunilor  si totodata  cum fi  impodobit  bradul. 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si