E doliu la Manastirea din Podul Cosnei, o localitate din apropierea orasului Vatra Dornei, judetul Suceava. Parintele Mihai Negrea s-a stins din viata marti noapte, lasand o durere imensa in sufletele a mii de oameni, dar mai ales in sufletele celor 117 copii orfani, abandonati si saraci pe care acesta ii crestea.

Conform celor de la manastire, preotul a fost bolnav in ultima perioada, insa a inchis ochii in momentul in care s-a asigurat ca soarta copiilor pe care i-a adoptat va fi una buna.

Mai mult, el si-a implinit cel mai mare vis, in toamna anului trecut, cand a sfintit biserica noua, chiar la inceputul lunii noiembrie. La sfintire au participat sute de oameni, dar si IPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei si Radautilor. Atunci parintele, impreuna cu preoteasa si ceilalti oameni din manastire au pregatit 1000 de pachete pentru credinciosi..

Preoteasa, Iulia, dar si ceilalti preoti care au ramas la manastire vor avea grija ca celor 117 copii sa nu le lipseasca nimic.

Preoteasa Iulia
Preoteasa Iulia

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Parintele Negrea s-a stins la 64 de ani.
Acesta va fi inmormantat duminica, 29 ianuarie.

Cei care vor sa-i ajute pe cei 117 copii orfani o pot face la:

Asociatia Mihail si Gravril Podul Cosnei

CIF 26179032

Banca Raiffeisen

RO45RZBR0000060012128463 – Cont LEI

RO93RZBR0000060012128472 – Cont EURO

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si