Presedintele FRF va incasa prima de 90.000 de euro pentru calificarea la Euro 2016, desi Nationala nu a trecut de faza grupelor. Razvan Burleanu explica si de ce

Presedintele FRF va incasa prima de 90.000 de euro pentru calificarea la Euro 2016, desi Nationala Romaniei nu a trecut de faza grupelor. Razvan Burleanu a explicat la Digi24 si de ce va face acest lucru.

A.C., duminică 03 iulie 2016 , 20:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

„Nu am incasat aceasta prima. O voi incasa, la fel cum vor incasa si colegii mei. Si de ce va spun acest lucru? Fiindca, in primul rând, salariile pe care le platim la nivel de Federatie, de cele mai multe ori, nu sunt salarii competitive cu piata. Avem mari dificultati de a aduce oameni bine pregatiti in interiorul Federatiei. Si atunci, practic, singura posibilitatea pe care o ai este sa ii motivezi pe acesti oameni cu indeplinirea unui obiectiv”, a spus Razvan Burleanu, in emisiunea „In fata ta” de la Digi24.

Razvan Burleanu a mai explicat ca salariul pe care il primeste nu depaseste mai mult de 4.400 de euro, desi are responsabilitati mult mai mari.

„Obiectivul pe care l-am avut a fost calificarea la Campionatul European. Nu o sa vedeti prime pentru organizare de meciuri sau prime pentru ca nu am iesit din faza grupelor. Salariul pe care il câstig eu ca presedinte de Federatie nu depaseste 4.400 de euro, in contextul in care am responsabilitatea financiara a unui buget de peste 20 de milioane”, e adaugat presedintele FRF.

Intrebat daca nu s-a gandit sa doneze prima unui centru pentru copii si juniori, presedintele FRF a declarat ca aceste gesturi i se par “extrem de populiste”.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si