Preşedintele Uniunii Studenţilor a murit la 22 de ani

Preşedintele Uniunii Studenţilor a murit la 22 de ani din cauza unui stop cardio-respirator. Vlad Dediu s-a stins din viață pe 11 iulie.

G.B., duminică 12 iulie 2020 , 12:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Preşedintele Uniunii Studenţilor a murit la 22 de ani. Tânărul a șocat cu moartea sa, deoarece doar 22 de ani. „Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme.
Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad iar gândurile noastre sunt alături de el.
Drum lin, Vlad!” a transmis Uniunea Națională a Studenților din România.

Preşedintele Uniunii Studenţilor a murit la 22 de ani

Preşedintele Uniunii Studenţilor a murit

Preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România, Vlad Dediu, în vârstă de 22 de ani, a murit pe litoral, el intrând în mare, în Mamaia, de unde a fost scos în stare gravă de mai mulţi martori, a fost resuscitat de cadrele medicale şi dus la spital în stare de inconştienţă, dar având puls. El a murit la unitatea medicală.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, echipele de intervenţie au fost solicitate sâmbătă dimineaţa în Mamaia, după ce un tânăr a intrat în mare, în zona unui club şi nu a mai ieşit. Bărbatul a fost scos din apă de mai multe persoane aflate în zona respectivă şi era în stop-cardiorespirator.

El a fost resuscitat de către echipajul medical care încadrează ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă SMURD C şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa, inconştient, cu puls. 

Bărbatul a murit sâmbătă noaptea la unitatea medicală după un stop cardio-respirator. 

Vlad Dediu era preşedintele Uniunii Naţionale a Studenţilor din România.

Cu câteva zile în urmă el absolvise Facultatea de Navigaţie din cadrul Universităţii Politehnice Bucureşti.

Citeste si: Celebru actor diagnosticat cu Covid-19 şi internat de urgență

Citeste si: Imagini incredibile cu staţia de metrou Romancierilor, de pe magistrala Drumul Taberei - VIDEO

Citeste si: Cine este „Bobină” de la Giurgiu, tânărul care a murit în accident de skijet

 „Cum e viata...Cine o mai intelege?
Acum o saptamana dansam impreuna si cantam cat ne tineau plamanii ,,Ma-ntorc la tine, mare albastra”. Dar el s-a intors definitiv la ea. Drum lin, baiete!” i-a transmis una dintre prietene, printre lacrimi.

Citeste si: Raluca Turcan, anunț de ultimă oră! În ce condiții vor studia elevii

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si